Naakte vrouw doet Philippe Geubels blozen (video)

Het beste moest gisterenavond nog komen, en dat deed het, in de vorm van een knappe, naakte blondine die gevleeskeurd moest worden door Philippe Geubels en Steven Van Herreweghe. En toevallig kwam die bloedmooie deerne ons zeer bekend voor…In het VIER-programma ‘Het beste moet nog komen’ nodigt Steven Van Herreweghe een hoop BV’s uit die […]

Het beste moest gisterenavond nog komen, en dat deed het, in de vorm van een knappe, naakte blondine die gevleeskeurd moest worden door Philippe Geubels en Steven Van Herreweghe. En toevallig kwam die bloedmooie deerne ons zeer bekend voor…
In het VIER-programma ‘Het beste moet nog komen’ nodigt Steven Van Herreweghe een hoop BV’s uit die hun dromen en levensidealen komen blootleggen. Gisteren kwam komiek Philippe Geubels langs, en naast het feit dat hij graag ooit goochelaar zou worden, werd ie onderworpen aan de ultieme mannentest: het keuren van een naakte vrouw.

Naar analogie van het fel besproken, Deense programma Blachman, waarin dames met kamerjas aan de studio binnenkomen, zich positioneren voor een mannelijk koppel in een zetel en vervolgens het allerlaatste stukje stof van hun lichaam laten glijden. Eens kijken hoe de gebrilde grapjas daarmee omging, en dat lukte hem behoorlijk, al verraadde zijn zenuwachtige stem dat hij niet helemaal wist hoe hij moest reageren.

Belangrijker was de dame in kwestie. Een Vlaamse, blonde deerne met een droom van een lichaam, die moesten we al eens eerder tegengekomen zijn. En inderdaad, het bleek ‘vurige Kelly’ te zijn, een ‘meisje van bij ons’ die een tijdje geleden nog topless ging en wij met alle plezier op onze website brachten. Dus, wat Philippe Geubels en Steven Van Herreweghe tot in het detail te zien kregen, kan u gewoon ook checken. Hier bijvoorbeeld! (KDN)

Leave a Reply

Your email address will not be published.