Nieuwe Netflix-hype: ‘The Sociale Dilemma’ is volgens kijkers een ‘levensechte horrorfilm’

Een binge-tip voor deze avond

Onlangs voegde Netflix de documentaire film ‘The Social Dilemma’ toe. De film is op korte tijd al een gigantische hype waar iedereen over wil praten. Kijkers noemen het zelfs een ‘levensechte horrorfilm’. Met een IMDB-score van maar liefst 8,1 kan je ‘The Social Dilemma’ ook al een gigantische hit noemen.

De gevaren van sociale media

In de film wordt er heel diep ingegaan op wat de gevaren van sociale media zijn. Maker Jeff Orlowski toont ook welke invloeden Facebook, Twitter, Instagram en andere platformen eigenlijk op ons leven en beslissingen hebben zonder dat we het zelf door hebben.

Om het allemaal nog een tikkeltje echter te maken, komen er ook heel wat mensen aan het woorden die zelf meewerkte aan het maken van deze platformen. Op Twitter gaan mensen nu ook helemaal los door wat ze te weten komen dankzij de film.

Een binge-tip dus voor deze avond, maar de kans dat je hierna plots wat minder op Facebook zal zitten, is wel reëel.

2 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
piet
13 dagen geleden

woow wat ben ik bang.meer van mijn buurvrouw

no worries
12 dagen geleden

SOrry clint! het is dit filmpje https://www.youtube.com/watch?v=hLJygQbyzWI&t=14s dat youtube niet wil dat iemand ziet! eenderd waar(test het) als je het als comment gebruikt met deze link op youtube word je direct ge blackflagged en verwijderd!