Oef, ze is terug! Britney Spears viert verhuis in bikini aan zwembad, maar: “Ben in shock!” (foto’s)

Ze was even spoorloos!

Britney Spears is teruggekeerd naar Instagram om fans te laten weten dat de reden van haar afwezigheid te wijten was aan haar verhuis. De 40-jarige zangeres was na haar huwelijk met Sam Asghari (28) van het platform verdwenen, wat haar volgers zorgen baarde.

Britney heeft nu echter onthuld dat de reden voor haar afwezigheid niet is dat zij en haar nieuwe echtgenoot op huwelijksreis zijn geweest, maar dat ze verhuisd zijn naar een andere villa. Ze deelde foto’s van haar bij haar nieuwe zwembad (natuurlijk) in een kleurrijke bikini en een video van Sam die in het water duikt.

Ze schrijft bij de post: “Ben nog niet op huwelijksreis geweest… ben getrouwd en verhuisd naar een nieuw huis rond dezelfde tijd… niet het slimste ding om te doen…  Het valt allemaal op zijn plaats… het is zo raar dat ik wakker word en alles nieuw is… nieuw zwembad… nieuwe keuken… nieuw bed… ik denk dat ik in shock ben!!!” Nu goed, wij waren de laatste maanden / jaren ook soms in shock wanneer Britney in de schijnwerpers trad. Dus dat is een gelijkspel nu!