Paul Jambers: “Blij dat Pascale uit mijn schaduw is getreden”

Paul Jambers en Pascale Naessens vormen privé al jaren een winning team. Maar ook voor Pascale brak enkele jaren geleden een zeer interessante werkperiode aan. “Ik ben blij dat ze uit mijn schaduw is getreden.”“Ze heeft op professioneel vlak haar eigen weg gevonden en daar ben ik blij om. Dat ze jaren wel in mijn […]

Paul Jambers en Pascale Naessens vormen privé al jaren een winning team. Maar ook voor Pascale brak enkele jaren geleden een zeer interessante werkperiode aan. “Ik ben blij dat ze uit mijn schaduw is getreden.”
“Ze heeft op professioneel vlak haar eigen weg gevonden en daar ben ik blij om. Dat ze jaren wel in mijn schaduw heeft gestaan, was voor Pascale natuurlijk niet aangenaam. Ze was wel ambitieus, maar geraakte niet weg uit die schaduw. Blijkbaar wilden sommige zenders niet de hele familie Jambers te veel gunnen. Ik heb haar ook nooit naar voor geschoven of aangeprezen bij zenders, want dat verzwakte mijn eigen positie. Ik heb haar naam ooit één keer laten vallen in een zakelijke bespreking met een zender, en toen hebben ze mij op mijn zwakke punten proberen te pakken. Sindsdien doe ik dat niet meer”, vertelt Jambers in Story.

“Nu heeft ze haar eigen tv-programma’s, haar eigen productiehuisje, haar eigen boeken. Ze is niet langer enkel maar ‘de vrouw van’, maar ik bemoei me er verder ook niet mee. Behalve als ze me advies vraagt. Pascale werkt veel harder dan ik tegenwoordig en is veel drukker bezig. Haar ‘Mijn Pure Keuken’-kookboeken zijn een gigantisch succes, ook al geloofde ik er in het begin niet in. Totdat ik het eerste boek voor het eerst doorbladerde! De uitgeverij gaat het nu in het Engels laten vertalen. Ik ben erg trots op haar.”

Beeld: Photo News

Leave a Reply

Your email address will not be published.