Phaedra Hoste samen met 60-jarige fraudeverdachte?

Jawel, ‘t is gebeurd! Er is weer nieuws over ‘t liefdesleven van Phaedra Hoste. En hoewel Story de waarheid al in pacht blijkt te hebben, ontkent Phaedra in alle talen. De nieuwe vlam van Phaedra (42) zou Jef Cavens (60) zijn. Stichter en eigenaar van Euro Tap Control. U kent de firma mogelijks nog van […]

Jawel, ‘t is gebeurd! Er is weer nieuws over ‘t liefdesleven van Phaedra Hoste. En hoewel Story de waarheid al in pacht blijkt te hebben, ontkent Phaedra in alle talen.

De nieuwe vlam van Phaedra (42) zou Jef Cavens (60) zijn. Stichter en eigenaar van Euro Tap Control. U kent de firma mogelijks nog van de zaak rond de fraudekassa’s in de horeca… Maar bon, we dwalen af.

“Jef is een gemeenschappelijke vriend en hij is als een vaderfiguur”. De keuze voor een man met levenservaring en de nodige ouderdom zou wel eens een zeer doordachte keuze kunnen geweest zijn. Want in een recent verleden werd Phaedra door haar ex Nasser Nadjmi nog aan de kant geschoven voor een jonger blaadje.

Hoewel ze ook graag moeder had geworden, zou ze toch ook vooral op zoek zijn naar standvastigheid. Eerder omschreef ze haar ideale vent als volgt: “Ik heb graag mannen met cultuur, met een ziel, die wat meegemaakt hebben en waarden en principes hebben… Als je, zoals ik, een bepaalde leeftijd hebt, ga je voor stabiliteit en niet voor spelletjes.” Bon, ‘t is te hopen voor haar dat ze (of het nu met deze vent is of niet) haar ding vindt hé…(RVH)

Foto: P-magazine – ©Daniel Dedave

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments