Play4 toont hoe kandidaat Philip van zijn stoel valt na de grootste plottwist in de Mol ooit

Straffe televisie

Wie gisterenavond goeie televisie wou zien, moest bij De Mol zijn. Voor de eerste keer in de geschiedenis van het programma weet letterlijk geen enkele kandidaat wie de Mol is als we de finale ingaan. Iedereen had alles ingezet op kandidaat Philip en hijzelf zat dus blijkbaar ook op de verkeerde mol.

Philip werd wel uitgenodigd door Play4 om naar deze aflevering te komen kijken en daarna een interview af te nemen. Zijn reactie terwijl hij ontdekte dat iedereen dacht dat hij de mol was werd ook gefilmd en is goud waar. Want hoewel Philip eruit lag, was hij ook nog altijd overtuigd dat hij wist wie de mol was dit seizoen.

Is het nu dan toch Lennart of eerder Sven of misschien is het heel verrassend Annelies? Niets lijkt meer zeker, maar we kunnen alvast zeker zijn dat met deze plottwist de finale waanzinnige kijkcijfers zal hebben.

 

Interview met Philip

Philip deed na de aflevering ook nog een interview over de gigantisch plottwist en hij denkt nu toch wel zeker te weten wie de mol is, althans toch voor 80%. Of misschien zit hij er dus weer compleet naast.

Voor Mol-fans: zijn deze Mol-bordspellen trouwens de moeite om thuis eens stevig te Mollen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments