Playboy bunny Kendra is “helemaal terug”!

Wie zich afvroeg waar de blonde ex-bunny van Hugh Hefner, Kendra Wilkinson, is gebleven, moet niet langer op zijn honger zitten. Want het lustobject is helemaal terug van weggeweest. Na een postnatale depressie van 2 jaar, voelt ze zich weer “helemaal zichzelf” en “in vorm”… De 26-jarige ex-playboy bunny beviel 2 jaar geleden van haar […]

Wie zich afvroeg waar de blonde ex-bunny van Hugh Hefner, Kendra Wilkinson, is gebleven, moet niet langer op zijn honger zitten. Want het lustobject is helemaal terug van weggeweest. Na een postnatale depressie van 2 jaar, voelt ze zich weer “helemaal zichzelf” en “in vorm”…

De 26-jarige ex-playboy bunny beviel 2 jaar geleden van haar zoontje Hank, maar heeft zich tot nu verschuild. In het befaamde speelhuis ‘Playboy Mansion’ had ze niets te verbergen, maar sinds haar bevalling was het sexy model nergens te bespeuren en haar speelse genaakbaarheid ver te zoeken. “Na mijn bevalling voelde ik me een ander persoon. Ik moest conservatief zijn en coltruien dragen, me anders voordoen dan ik echt was”, vertelt Kendra nu pas.

Maar niet getreurd, die coltruien zwiert ze nu zo weer uit. “Nu ben ik terug in vorm en ik voel me goed, volledig terug in balans. Want daar draait het allemaal om, het juiste evenwicht vinden”, zegt het strakke, maar rondborstige lijf. “Ja, als ex-Playboy bunny is de druk enorm groot om slank te zijn”, verklaart de jonge sexy mama.

Kendra voelt zich nu helemaal herboren en zelfs beter dan voordien. “Mijn leven is anders nu, maar wel beter. Ik ben terug de Kendra die iedereen kent uit het Playboyhuis, maar ik ben meer volwassen en rijper”. Dat maakt ons al even gelukkig! (IV)

Zo mag je Kendra weer volledig ‘in shape’ verwachten:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments