Prank met treinclaxon dure grap voor schrikkende voorbijgangers (video)

Op een dag denk je: “Laat ons een stereobox op ons dak tapen om voorbijgangers te laten schrikken met een oorverdovende treinclaxon”. Deze jongens deden het gewoon.“We love scaring people”, beginnen de heren van ViralBrothers in hun nieuwste fratsvideo. En vervolgens tapen ze een stereobox op het dak van hun auto die verbonden is met […]

Op een dag denk je: “Laat ons een stereobox op ons dak tapen om voorbijgangers te laten schrikken met een oorverdovende treinclaxon”. Deze jongens deden het gewoon.
“We love scaring people”, beginnen de heren van ViralBrothers in hun nieuwste fratsvideo. En vervolgens tapen ze een stereobox op het dak van hun auto die verbonden is met hun radio. Om de prank zo efficiënt mogelijk te laten werken, jagen ze een treintoeter door de boxen. Dat oorverdovend ambetant geluid dat een trein maakt als ie voorbij een overweg scheurt.

Geen hartaanvallen – gelukkig – maar de schrik zat er goed in bij de voorbijgangers. Twee televisiedragende passanten schrokken zelfs zo hard dat het kostbare toestel tegen de grond ging. Fake of niet, het blijft een goeie frats! (KDN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments