Spektakel in de Temptation Island die wij (nog) niet kunnen zien: deelneemster dumpt haar vriend met videoboodschap en gaat helemaal los

Temptation Island op zijn best

Zijn we Temptation Island al niet kotsbeu? Aan de kijkcijfers te zien, blijkbaar niet. Door de coronacrisis heeft VIJF echter wel besloten om dit jaar geen nieuw seizoen uit te brengen, maar de Nederlandse collega’s doen het nog wel dit jaar.

Vrijgezellen zoeken een serieuze relatie

Deze keer met een iets ander concept dan de vorige seizoen. Nog steeds worden verschillende koppels afgezonderd in twee villa’s waar ze moeten weerstaan aan de verleidingstactieken van wulpse vrijgezellen. Het enige verschil is dat de singles deze keer op zoek zijn naar een serieuze relatie en niet naar een losse scharrel.

Het verandert in onze ogen weinig aan het concept: drama en bedrog creëeren voor het vertier van de kijkers. En dat er wat plezier komt, is blijkbaar te horen aan de reacties van onze Noorderburen. Zo is een zekere Sonny de eikel van het seizoen met zijn platte opmerkingen. Hij was 3 jaar samen met zijn Jaydi toen ze aan het programma deel hebben genomen.

Zijn vrouwelijke wederhelft was amper enkele dagen op het verleidingseiland en was al onmiddellijk stapelverliefd op een vrijgezel. Ze was wel nog zo netjes om aan haar partner Sonny te laten weten dat ze met iemand anders een betere ‘connectie’ heeft en dat ze hem bedankt voor de afgelopen jaren.

Niet veel later zat ze al cowgirl te rijden op haar nieuwe vlam. Maar ze moest zich nu natuurlijk niet schuldig voelen want ze was toch reeds de volle 20 minuten single. Nee, deze Temptation stelt duidelijk niet teleur.

Hieronder zie je haar videoboodschap waar ze haar vriend dumpt na enkele dagen op het verleidingseiland. Daarna volgt nog een hele analyse voor moest je dat interesseren:

Deelnemer Sonny was wel wat aangedaan nadat hij gedumpt werd, maar met uitspraken zoals onderstaande scoor je wellicht geen punten bij je vriendin. Een eikel voor de dames, maar goud voor de kijker.

Daarnaast zei Sonny (die dus al drie jaar in een relatie zat) ook dingen zoals ‘ik wil heel veel neuken’ en ‘ik wil minstens 100 vrouwen in mijn leven hebben gehad’. Een kijkcijferkanon voor de makers dus.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments