Stéphanie vertelt haar vader over ongewenste dickpic en na zijn reactie is hij de held van het internet

Hilarisch

Als dame is het ongetwijfeld niet altijd prettig als je compleet ongewenste dickpics krijgt toegestuurd. We kunnen best geloven dat je niet op de scheve of behaarde pretstokken zit te wachten van een wildvreemde.

Een zekere Stéphanie Hoogenberk had nog nooit een dickpic gekregen, maar deze week was het dan toch zover. Er zat er namelijk eentje in haar virtuele mailbox van Instagram. Blij was Stephanie er niet mee en ze vroeg of de eigenaar klaar was om op het wereldwijde web gesmeten te worden.

Wanneer de man plots zag dat Stéphanie dreigde om hem te onthullen zodat vrouwlief, zoon of ouders ook zouden weten wat de man allemaal in zijn vrije tijd doet, geraakte hij toch een beetje in paniek. Hij trachtte zelfs een gevoelige snaar te raken door te zeggen dat hij 60 kg is afgevallen.

Stéphanie besloot om nu eens advies aan vaderlief te vragen over ongewenste dickpics. Haar papa had in ieder geval het perfecte antwoord om meer penisprentjes te vermijden en hij is met zijn reactie nu de held van het internet.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments