Strakke poep in yogabroek krijgt veel bekijks (video)

Wil je een rasechte macho echt eens de stuipen op het lijf jagen? Hem even doen twijfelen aan zijn seksualiteit? Dan heeft deze pranker dé ideale manier gevonden. Gekleed in een veel te strakke yogabroek terroriseert hij de parking van een winkel. Gat naar achteren en nietsvermoedende mannen in de val lokken. Da’s het doel […]

Wil je een rasechte macho echt eens de stuipen op het lijf jagen? Hem even doen twijfelen aan zijn seksualiteit? Dan heeft deze pranker dé ideale manier gevonden.

Gekleed in een veel te strakke yogabroek terroriseert hij de parking van een winkel. Gat naar achteren en nietsvermoedende mannen in de val lokken. Da’s het doel van deze kerel. Waarom? Omdat een vriendin van hem zei dat het echt niet fijn is om als vrouw in strakke broek steevast begluurd te worden.

Daarom haalden de mannen van fouseyTUBE hun strakste broek uit de kast en wisten ze menig man te strikken. Schaamrood en betrapt tijdens het gluren naar een ventenkont maakten de meesten zich danig uit de voeten. Enkelen waren zodanig verwikkeld in een interne strijd met hun geaardheid, dat noodzakelijk haantjesgedrag hun eventuele homofiele gevoelens de mond moest snoeren.

Hoe dat allemaal in zijn werk ging en hoe hilarisch de resultaten zijn, ziet u hier: (RVH)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments