Temptation-concurrent ‘Ex on the Beach’ garandeert veel seks en drama van deze bende macho’s en bimbo’s

Ex on the Beach is terug

In 2016 kregen we het eerste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch op ons bord. Een serie waarbij Temptation Island op een schooluitstapje lijkt. 8 vrijgezelle kandidaten uit Vlaanderen en Nederland gaan samen op vakantie en bijna elke dag komt er één ex van één van de deelnemers bij. Dat zorgt voor gigantisch veel drama, ruzies en natuurlijk ook heel wat seks.

Voor de liefhebbers startte gisteren alweer een gloednieuw seizoen op MTV. In de eerste aflevering werd er natuurlijk al stevig gezopen en flink gerampetampt en aan de beelden van de tweede aflevering te zien zal dat een heel seizoen zo aan toe gaan.

Dat ze trouwens weer een heleboel bijzondere figuren hebben uitgekozen, is een understatement van jewelste. Een bende opgepompte heren met een grote mond en dames die jou gegarandeerd ook met je ogen doen draaien, maar dat is wellicht de sympathie van een ‘guilty pleasure’? Vol verbazing kijken naar de uitspattingen van enkele macho’s en bimbo’s. Onderstaande video legt exact uit wat we bedoelen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments