Temptation Niels en Rosanna onthullen hoe belachelijk veel geld ze verdienen met OnlyFans

Een indrukwekkend bedrag

In 2017 deden de Nederlandse Niels en Rosanna mee aan Temptation Island. Nadat Niels een stevige lapdance kreeg van een verleidster besloot Rosanna om hem te bedriegen met spierbundel Alex. Ondanks het bedrog bleven ze toch samen en een jaar later deden ze mee aan Temptation Island VIPS, daar bedroog Niels Rosanna dan weer op zijn beurt.

Documentaire over OnlyFans

Ondanks al het bedrog zijn de twee nog steeds samen. Sinds enkele maanden hebben zij nu besloten om ook hun kans te wagen op OnlyFans. Een gigantisch megasucces zo blijkt. Op het Nederandse Videoland is er namelijk een gloednieuwe documentaire genaamd ‘OnlyFans Uncovered’.

Het Temptation-koppel zijn één van mensen die te zien zijn in deze unieke docu. Hier vertellen OnlyFans-modellen over hoe het is om uit de kleren te gaan voor geld en seks te hebben voor een camera terwijl mensen jou hier rijkelijk voor betalen.

Niels en Rosanna verdienen absurd veel geld

Aangezien Rosanna al zo’n 315.000 volgers op Instagram heeft en Niels 143.000 kon hun OnlyFans fanbase dan ook heel snel groeien. Via de documentaire komen we te weten dat het koppel gemiddeld maar liefst 30.000 euro per maand binnenrijft met mensen die een abonnement hebben hun pikante pagina en via de die-hard fans die ook nog eens een fooi af en toe betalen.

Rosanna beseft wel dat het hier niet meer om normale bedragen gaat, maar dat dit wel een effect op haar verdere carrière zal hebben: “Ik vind het gewoon echt een gouden business. Ik ben echt blij dat het bestaat. Als ik ooit nog normaal wil gaan werken, dan zou dat misschien wel een probleem kunnen zijn.”

Niels is blijkbaar zelf ook maar al te graag gewillig slachtoffer om mee pikante filmpjes met zijn vriendin te maken. Al moeten ze blijkbaar elke keer opnieuw hun grenzen verleggen om iedereen geïnteresseerd te houden: “De fans verwachten ook steeds meer. Je gaat ook steeds verder.”

Een abonnementje op Rosanna haar OnlyFans-pagina kost je zo’n 21 dollar. Niels kan je dan weer in zijn adamskostuum bewonderen voor slechts 15 dollar per maand. Het is dus duidelijk dat heel veel mensen dit bedrag met plezier neerleggen.

Fans van Temptation Island die nu ook eens de Temptation thuis willen testen: voor hen raden we het bordspel van Temptation Island aan dat je hier kan vinden.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments