Tomorrowland heeft een headliner te pakken (video)

Danceliefhebbers hebben de datum van 23 en 24 juli al in hun agenda genoteerd, want dan gaat het grootste (en blijkbaar één van de allerbeste in zijn genre) dancefestival van België door. Tomorrowland, twee dagen feest met het kruim van de hedendaagse boenkeboenk muziek… En nu hebben ze een headliner die garant staat voor een […]

Danceliefhebbers hebben de datum van 23 en 24 juli al in hun agenda genoteerd, want dan gaat het grootste (en blijkbaar één van de allerbeste in zijn genre) dancefestival van België door. Tomorrowland, twee dagen feest met het kruim van de hedendaagse boenkeboenk muziek… En nu hebben ze een headliner die garant staat voor een stevig feestje!
Vorig jaar sloot hij Tomorrowland af op het hoofdpodium en dit jaar komt hij terug, ongetwijfeld met de bedoeling om er nog een schepje bovenop te doen: David Guetta, de Franse house-dj, die overigens nog een belangrijke link met België heeft: zijn moeder is Belgische.

Wie twee dagen feest wil vieren met mooie dames in kleine bikini’s, kan dat weekend terecht in Boom. Hopelijk neemt den David een hele hoop ‘sexy bitches’ mee, wij volgen vanop de eerste rij! (KA)

http://www.youtube.com/watch?v=vZi8RJ2khCo

Leave a Reply

Your email address will not be published.