Vergeet Temptation Island: in dit Vlaamse programma krijgen koppels de toestemming om elkaar te bedriegen

Het is weer eens wat anders

Guilty pleasure-programma’s zoals Temptation Island, Ex on the Beach of Love Island blijven goed scoren. Tv-makers zijn dan ook steeds op zoek naar de ‘next big thing’ dat hopelijk ook hoge ogen zal scoren. Het programma ‘Free Love Paradise’ zou misschien wel eens een nieuwe hit kunnen worden.

Koppels geven elkaar toestemming om vreemd te gaan

Deze keer worden 3 Vlaamse en 3 Nederlandse koppels op een eilandje gezet met allemaal knappe singles. Zij doen mee omdat ze het concept monogamie waar 95% van de bevolking aan doet in vraag stellen. Zo willen ze via hun avontuur in dit programma ontdekken of een open relatie misschien wel iets voor hen kan zijn.

In tegenstelling tot Temptation Island blijven de koppels wel in elkaars buurt en moeten ze dus ook kunnen verdragen hoe hun wederhelft aan het flirten is of zelfs seks heeft met iemand anders. Hoewel ze vaak toestemming geven, blijft een open relatie toch niet zo vanzelfsprekend als je dat nog nooit hebt gedaan.

Verwacht je dus aan veel seks, verleiding, het nodige drama en ook gigantisch veel jaloezie. Presentators van dienst zijn trouwens Sean Dhondt, die zelf natuurlijk wel wat kent van snoepen en stiekem een open relatie proberen, en de Nederlandse Froukje de Both.

Nu al te bekijken

Je kan nu al onmiddellijk de eerste twee afleveringen bekijken van ‘Free Love Paradise’ op de Vlaamse streaming service Streamz. Vanaf donderdag 5 november zal het programma ook wekelijks te bekijken zijn op VTM2

De koppels die meedoen zie je in onderstaande foto:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments