Ben jij klaar voor het grootste Clint-nieuws van de laatste 10 jaar?

Volgen voor ons groot geheim

Tegenwoordig bezoeken jullie met zo’n 150.000 mensen per dag Clint.be. Een duizelingwekkend aantal waar we enkel maar vereerd door zijn. Tienduizenden bezoekers komen dagelijks via Facebook, maar gek genoeg hadden we nog geen Instagram-account. Aangezien we zelf uren per week doorbrengen op dat platform voor de mooiste dames op deze planeet te zoeken en te bekijken, vonden we het tijd om zelf met een account te komen.

De grootste Clint-aankondiging in 10 jaar

Er is een reden voor dat nieuwe account. We komen namelijk met een zeer grote aankondiging in de komende dagen en op Instagram zullen we deze als eerste onthullen. We garanderen nu alvast dat het absoluut de moeite zal zijn. Wanneer we zeggen dat het de grootste Clint-aankondiging is van de laatste 10 jaar dan overdrijven we niet. Nog heel even geduld in ieder geval. Wil je deze grote aankondiging deze week nu als allereerste ontdekken? Clint hier volgen op Instagram is de boodschap en dat is als kers op de taart ook gewoon een boeiend account.

Nog enkele dagen geduld: ontdek als eerste via Instagram onze grote aankondiging

Op onze gloednieuwe Instagram-pagina vind je trouwens elke week prachtige foto’s van bloedmooie (Vlaamse) babes, het leukste internetnieuws, de opvallendste verhalen, cartoons, de leukste filmpjes en nog iets heel anders. Wat dat dus is, gaan we nog niet zeggen maar achter de schermen zijn we al geruime tijd bezig met best een groot project. We beloven alvast dat het echt wel de moeite zal zijn.