Voor de sci-fi fans: Netflix toont trailer van ‘Space Sweepers’, hun eigen ‘Guardians of The Galaxy’

Eentje om in de gaten te houden

Guardians of the Galaxy van Marvel en Disney was een megasucces. Zo groot zelfs dat er ook een derde film in de franchise zal verschijnen in 2023. Fans die zich ondertussen warm willen houden met iets gelijkaardig, kunnen binnen een drietal weken terecht op Netflix.

Netflix hun Guardians of the Galaxy

Het streaming platform komt dan namelijk met ‘Space Sweepers’. Deze film speelt zich in het jaar 2092. Ruimteschepen zijn dan al dagelijkse kost en terwijl de Aarde vernietigd dreigt te worden besluit de bemanning van het schip Victory om nog snel wat geld te verdienen. Uiteindelijk belanden ze in een situatie dat ze toch nog de planeet tegen hun zin moeten redden.

Deze ‘Space Sweepers’ wordt een over-the-top sci-fi opera inclusief grappige robot en geweldige humor die direct aan Guardians of the Galaxy laat denken. Eens heel wat anders dan al die serieuze ruimte-avonturen waar Hollywood tegenwoordig altijd mee op de proppen komt.

Het is overigens een film van Zuid-Koreaanse makelij, maar dat moet de pret absoluut niet drukken. Space Sweepers heeft namelijk een gigantisch budget en zal je natuurlijk ook met ondertitels of gewoon met Engelse dubs kunnen kijken. Netflix Original The Wandering Earth bewees al dat sci-fi films van Aziatische makelij vaak bombastisch kunnen zijn en ondertussen nog steeds te pruimen.

Space Sweepers is te zien op Netflix vanaf 6 februari.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments