Wat als de Kerstman stomdronken en moordzuchtig is? Dan krijg je Violent Night! (trailer) Entertainment
Wat als de Kerstman stomdronken en moordzuchtig is? Dan krijg je Violent Night! (trailer)
Entertainment

Wat als de Kerstman stomdronken en moordzuchtig is? Dan krijg je Violent Night! (trailer)

De Kerstman komt eraan, en hij is dronken, agressief en klaar om oorlog te voeren! Omdat we al jaren ruzie maken over de vraag of Die Hard nu een kerstfilm is of niet, krijgen we dit jaar Violent Night voorgeschoteld. Maar dan met de Kerstman als John McCland, die het opneemt tegen een bende gemene dieven tijdens een serieus uit de hand gelopen kerstfeest.

In Violent Night kruipt David Harbour (Stranger Things) in de huid van een Kerstman wiens belangrijkste zorg niet het droppen van pakjes onder de kerstboom is. Nee, hij drinkt zich liever eerst ladderzat om dan boeven en ander gespuis een tot een punt geslepen zuurstok door de hersenpan te duwen. En die ‘skills’ komen goed van pas wanneer de familie Lightsone met een homejacking te maken krijgt tijdens het jaarlijkse kerstfeest.

Kerstman met granaten op zak

De schurken zijn uit op de honderden miljoenen dollars die zich in de kluis van de familie bevinden. De familieleden, dunne karikaturen van de Amerikaanse rijkdom en overdaad, worden gespeeld door onder andere Beverly D’Angelo, Edi Patterson, Cam Gigandet en Alex Hassel. Als je deze bonte bende onder de loep neemt, zou je bijna sympathie gaan hebben voor de slechteriken. Bijna, want gelukkig is er nog een lief meisje onder hen, vertolkt door Leah Brady.

Van zodra zij via een speciale walkietalkie de hulp inroept van de moordzuchtige Kerstman, is het hek helemaal van de dam en zijn de dagen van de dieven geteld. En vooral: er is weer vrede op aarde voor iedereen. Behalve voor zij dan die door de Kerstman met dienst een granaat in de broek geduwd krijgen!

Violent Night is vanaf vandaag (30/11) in de bioscoop te zien. Hieronder kun je alvast wat opwarmen met de explosieve trailer:

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties