Wat je nooit te zien kreeg in de Pfaffs: “Ik was zwaar depressief”

Na 10 jaar de Pfaffs valt het doek over één van de populairste Vlaamse series. Maar nu pas doet Kelly Pfaff echt alle verhalen uit de doeken, iets wat de bekendste Vlaamse familie heel zwaar viel, maar nooit op TV getoond werd… Veel getater en geschater ten huize Pfaffs, dat is wat je te zien […]

Na 10 jaar de Pfaffs valt het doek over één van de populairste Vlaamse series. Maar nu pas doet Kelly Pfaff echt alle verhalen uit de doeken, iets wat de bekendste Vlaamse familie heel zwaar viel, maar nooit op TV getoond werd…

Veel getater en geschater ten huize Pfaffs, dat is wat je te zien kreeg in de gelijknamige tv-serie. Maar het programma toonde nooit het gehuil en leed van de 2e dochter van Jean-Marie Pfaff, Kelly. Kelly heeft jaren geleden namelijk een “enorm zware depressie” gehad. Ze onthult nu pas wat de serie nooit liet zien en zelfs dichte kennissen niet wisten: “Toen mijn kledingzaak in 2008 failliet ging was ik lichamelijk en emotioneel echt een wrak”.

Kelly, die je meestal goedlachs en met een stoere bek naast grapjes Sam Gooris zag, heeft dus ook een heel donkere periode gehad. “Ik kon niets anders dan huilen en lag dagenlang in bed”, vertelt Kelly.

Intussen is Kelly er alweer helemaal bovenop. “Na een jaar was ik weer een beetje mezelf, alleen een pak illusies armer en beroofd van mijn naïviteit.” Ze is dus weer helemaal de oude, en vandaag zelfs weer een jaartje rijper. Een welgemeende happy birthday, alsook voor de laatste uitzendingen van de Vlaamse serie.

Volgens de 33-jarige Pfaff was haar depressie één van de weinige dingen die de Vlaamse kijker niet te zien kreeg.”Toevallig ging de zaak failliet in de maand dat we nou net geen opnamen hadden”, legt Kelly uit. “Dat is maar goed ook, denk ik achteraf.” Voor de rest kregen we veel meer te zien dan de familie Pfaff gepland had. “Als je weet dat wij ooit begonnen zijn met in ons achterhoofd een jaartje uit ons leven te laten filmen en het worden er uiteindelijk tien, dan mag je alleen maar dankbaar zijn.” (IV)

Voor de camera’s en de kindjes hield Kelly zich altijd kranig en zag je ze als de gekke happy Pfaff, maar datzelfde jaar was Kelly eigenlijk zwaar depressief:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments