Welke Duivel is de beste en het duurste? Speel vanaf nu met de Rode Duivels in Monopoly-vorm

Een Monopoly-versie die bij EK-succes over de toonbanken zal vliegen

Vanaf vandaag begint het EK voetbal en morgen spelen onze Rode Duivels hun eerste match in en tegen Rusland. De EK-koorts begint dus te stijgen en daar spelen ze met Monopoly slim op in. Zo heeft het populairste bordspel ooit nu een gelimiteerde versie van de Rode Duivels.

Welke Duivel is het meeste en minste waard in Monopoly?

De vakjes zelf zijn allemaal gevuld met Duivels zoals Witsel, Lukaku, De Bruyne, Eden Hazard, Courtois, Vertonghen, Vermaelen, Alderweireld en zelfs ons bondscoach en de spelersbus. Ook ploegfoto’s van legendarische Rode Duivels-ploegen staan op het bord. Je koopt in deze editie dus geen huisjes of hotels, maar spelers.

De Bruyne is blijkbaar de duurste speler en kost zo’n 400 ‘Monopoly-euro’s’, gevolgd door Lukaku, Eden Hazard en Courtois. Spelers waar je dus dik mee kan cashen nadat je ze aankoopt. Simon Mignolet en Chadli zijn dan weer de goedkoopste Duivels.

Bij EK-winst van de Rode Duivels wordt deze Monopoly-versie ongetwijfeld een megasucces en is deze binnen 20 jaar misschien gigantisch veel geld waard. Als de Duivels er echter snel uit liggen, kan het natuurlijk zijn dat niemand met jou deze Monopoly-editie ooit nog wil spelen.

Meer info en Monopoly Rode Duivels kan je hier kopen

SOMS VOEGEN WE LINKS NAAR ONLINE WINKELS TOE. ALS JE DAAR OP KLIKT EN EEN AANKOOP DOET, ONTVANGEN WE SOMS EEN KLEINE COMMISSIE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.