Zijn de borsten van Lesley-Ann Poppe echt of niet? (video)

Ze was afgelopen anderhalf jaar niet uit media weg te branden, bracht net haar tweede boek uit en ze schitterde zowel zijdelings, achterwaarts als frontaal in het maart nummer van Playboy, maar toch blijft er een vraag onbeantwoord: zijn de borsten van Lesley-Ann Poppe nu echt of niet. Van haar cup-maat (70F, voor de connaisseurs) […]

Ze was afgelopen anderhalf jaar niet uit media weg te branden, bracht net haar tweede boek uit en ze schitterde zowel zijdelings, achterwaarts als frontaal in het maart nummer van Playboy, maar toch blijft er een vraag onbeantwoord: zijn de borsten van Lesley-Ann Poppe nu echt of niet.

Van haar cup-maat (70F, voor de connaisseurs) tot haar lesbische trekjes in haar tienerjaren: afgelopen anderhalf jaar kwamen we nagenoeg alles te weten over wie er schuilgaat achter de merknaam Lesley-Ann Poppe, maar de vraag waar geen enkel medium tot nog toe geen antwoord op kreeg was: is de bekendste decolleté van Vlaanderen echt of niet.

We zochten naar een Belgisch plastisch chirurg die hier zijn deskundig licht over kon laten schijnen, maar vonden niemand beschikbaar: sinds 15 augustus 2011 bestaat er zoiets als een reclameverbod voor ingrepen van medische esthetiek en de 15-tal chirurgen die we contacteerden, wilden liever geen uitspraken doen over de echtheid omdat dit geïnterpreteerd kon worden als het voeren van reclame.

Over de Belgisch-Nederlandse grens vonden we wel een plastisch chirurg en borstenspecialist bereid om voor ons het mysterie rond dé Boezem Van Vlaanderen op te helderen: zijn de borsten van Lesley-Ann Poppe echt of niet? Plastisch chirurg Martin Janssen van de Janssen Kliniek Oisterwijk (NL) twijfelt niet wanneer Clint.be hem confronteert met de foto’s die in Playboy verschenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.