Adil en Bilall hebben groot nieuws over nieuwe 'Patser'-film met Matteo Simoni Film & TV
Adil en Bilall hebben groot nieuws over nieuwe 'Patser'-film met Matteo Simoni
Film & TV

Adil en Bilall hebben groot nieuws over nieuwe 'Patser'-film met Matteo Simoni

Een tweede ‘Patser’-film komt begin volgend jaar in de bioscopen, aldus filmdistributeur ‘The Searchers’. De opnames van de film, onder regie van Adil El Arbi en Bilall Fallah, beginnen deze maand op 22 juli. Het regisseursduo kondigde al in 2019 aan dat ze een vervolg zouden maken op ‘Patser’, hun succesvolle tragikomische misdaadkroniek uit 2018 die zich afspeelt in de Antwerpse onderwereld.

Nu komt het filmproces echt op gang en zal de film in 2025 verschijnen. In het nieuwe deel zien we de vier patsers vijf jaar later terug. Adamo (gespeeld door Matteo Simoni) is dieper verstrikt geraakt in de cocaïnehandel van de stad en dreigt daardoor het contact met zijn oude vrienden te verliezen. Tot overmaat van ramp zit Jana, de nieuwe chef van de drugseenheid, hem voortdurend op de hielen.

Adil en Bilall hebben groot nieuws over nieuwe 'Patser'-film met Matteo Simoni

Cast van Patser 2

Zijn succes lijkt af te nemen, maar wanneer een dierbare overlijdt, komen de patsers opnieuw bijeen en bereiden ze zich voor op wraak. “‘Patsers’ wordt een donkere en ernstige film,” licht Adil El Arbi toe aan ‘Belga’. “Maar we blijven trouw aan het humoristische en toegankelijke DNA van ‘Patser’.”

De cast blijft grotendeels hetzelfde. Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar kruipen vanaf 22 juli opnieuw in de huid van de vier patsers. Ze zullen negen weken lang filmen in Antwerpen en Nederland, maar ook het verre Dubai zal als decor dienen.

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties