Aftellen naar deel 3 van Lupin kan beginnen, Netflix deelt eindelijk volledige trailer Film & TV
Aftellen naar deel 3 van Lupin kan beginnen, Netflix deelt eindelijk volledige trailer
Film & TV

Aftellen naar deel 3 van Lupin kan beginnen, Netflix deelt eindelijk volledige trailer

Eindelijk is er de allereerste volledige trailer van het derde seizoen van Lupin. Deze geliefde Franse serie van Netflix keert volgende maand terug, en het is tijd om de talloze fans opnieuw enthousiast te maken voor de meest gezochte gentleman van Frankrijk: Assane Diop. Lupin blijft een van de meest populaire niet-Engelstalige series op Netflix aller tijden. De serie is vernoemd naar de charmante oplichter Arsène Lupin, een personage uit de boeken van schrijver Maurice Leblanc uit het begin van de vorige eeuw.

In Lupin volgen we Assane Diop (gespeeld door Omar Sy), een Frans-Senegalese migrantenzoon die zich laat inspireren door het personage Arsène Lupin om wraak te nemen voor het onrecht dat zijn vader is aangedaan. Zijn vader belandde namelijk onterecht in de gevangenis voor een misdaad die hij niet had begaan en pleegde zelfmoord uit schaamte. De eerste vijf afleveringen van Lupin: Deel 1 werden begin 2021 op Netflix uitgebracht. In juni volgde Deel 2, ook met vijf afleveringen. Al voor die release was bekend dat de serie een derde deel zou krijgen.

Aftellen naar deel 3 van Lupin kan beginnen, Netflix deelt eindelijk volledige trailer
(Credit: Netflix)

Opnames al begonnen in 2021

De opnames begonnen in november 2021, maar fans moesten lang wachten op de releasedatum. Bijna een jaar geleden deelde Netflix al een eerste teaser, maar de nieuwe afleveringen zullen uiteindelijk pas vanaf donderdag 5 oktober te zien zijn. In Deel 3 van Lupin is Assane ondergedoken en moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zoon. Hij beseft dat zijn gezin veel heeft geleden door zijn keuzes en besluit terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar het verleden laat hem niet met rust, en een onverwachte terugkeer gooit zijn plannen overhoop.

Trailer

Van dit derde deel is er nu eindelijk een eerste trailer beschikbaar. Aanvankelijk deelde Netflix deze trailer nogal mysterieus. Je kon de trailer alleen bekijken als je de website lupintrailer.com bezocht in de incognitomodus. Later verschenen de beelden ook op Netflix, zodat je ze hieronder kunt bekijken.

(Intropic: Netflix)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties