Air versus The Mother: Ben Affleck verslaat zijn vrouw Jennifer Lopez op alle fronten Film & TV
Air versus The Mother: Ben Affleck verslaat zijn vrouw Jennifer Lopez op alle fronten
Film & TV

Air versus The Mother: Ben Affleck verslaat zijn vrouw Jennifer Lopez op alle fronten

Ben Affleck en Matt Damon hebben met hun film Air een hit te pakken op Rotten Tomatoes. Goed nieuws zou je zeggen, alleen hopen we dat het niet tot enige twist leidt ten huize Affleck-Lopez…

Air draait sinds april in de bioscoop, maar je kan de film nu ook streamen op Amazon Prime Video. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de oorsprong van basketbalschoenenlijn Air Jordan. Alles draait om een medewerker van Nike, gespeeld door Matt Damon, die een deal probeert te sluiten met de toen nog jonge Michael Jordan. Ben Affleck speelt Phil Knight, medeoprichter van Nike, en hij regisseerde ook de film.

Wereldwijd is Air momenteel de meest gestreamde film op Amazon Prime. Leuk detail: op Netflix is dat The Mother, de nieuwste film met Jennifer Lopez, mevrouw Affleck. Wat Lopez misschien minder leuk vindt, is dat Air op Rotten Tomatoes een geweldige score behaalt van 92% bij de recensenten en 98% bij het publiek. Jennifer Lopez en The Mother moeten het doen met respectievelijk 44% en 69%.

En ook op IMDb zien we dezelfde tendens met 7,5/10 voor Air en 5,5/10. Recensenten die The Mother zagen, gaven eerder al aan dat ze de acteerprestaties van Lopez best ok vinden, maar dat ze eigenlijk ‘te goed is voor de film’. Hieronder kun je aan de hand van de trailers zelf al deels oordelen. Maar voor een volledig rapport, kijk je best de volledige film en serie.

(Intropic: BSR Agency)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties