Chris Hemsworth keert terug in Extraction 2 voor nog meer zinderende actie (trailer) Film & TV
Chris Hemsworth keert terug in Extraction 2 voor nog meer zinderende actie (trailer)
Film & TV

Chris Hemsworth keert terug in Extraction 2 voor nog meer zinderende actie (trailer)

Fans van stevige actiefilms, begin al maar te kwijlen! Chris Hemsworth keert namelijk terug als Tyler Rake in Extraction 2. De film, die op 16 juni op Netflix in première gaat, belooft nog groter, gedurfder en actievoller te zijn dan de eerste film.

In Extraction 2 heeft Rake een nieuwe missie, namelijk de familie van een meedogenloze Georgische gangster uit een zwaar beveiligde gevangenis in Oost-Europa redden. In de film zit zowaar een one-shot actiescène van maar liefst 21 minuten. In tegenstelling tot de drukke straten van Dhaka in de eerste film, speelt Extraction 2 zich af op een besneeuwde locatie in Oost-Europa.

In de eerste trailer kunnen we ook al meteen kennismaken met de schurk van de film, die lijkt te beschikken over een klein leger met geavanceerde wapens, kogelvrije vesten en aanvalshelikopters. Alles waar Rake van houdt dus! Extraction 2 wordt zo een wilde rit op een rollercoaster van actie, zinderende gevechtsscènes en een spannend verhaal.

De film gaat op 16 juni in première op Netflix. Bekijk hieronder alvast de veelbelovende trailer:

(Intropic: Netflix)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties