Fans compleet in extase nadat HBO trailer van seizoen 2 van House of the Dragon dropt Film & TV
Fans compleet in extase nadat HBO trailer van seizoen 2 van House of the Dragon dropt
Film & TV

Fans compleet in extase nadat HBO trailer van seizoen 2 van House of the Dragon dropt

De officiële trailer voor het tweede seizoen van House of the Dragon is verschenen, en toont meer van het aanhoudende conflict tussen Team Black en Team Green, dat centraal staat in het seizoen. Met de serie die volgende maand uitkomt, groeit de hype onder fans voor het tweede seizoen van deze Game of Thrones-spin-off, waarin de hoofdpersonages volledig ten oorlog trekken tegen elkaar.

Het eerste seizoen van House of the Dragon eindigde met de dood van Viserys I Targaryen, briljant vertolkt door Paddy Considine. Zijn dood leidde tot een totale strijd over wie de nieuwe koning (of koningin) van Westeros zou worden. Aan de ene kant staat ‘Team Black’, geleid door Rhaenyra Targaryen (gespeeld door Emma D'Arcy), de dochter van de overleden koning, terwijl haar halfbroer Aegon Targaryen (Tom Glynn-Carney) ‘Team Green’ leidt, samen met zijn moeder, Alicent Hightower (Olivia Cooke).

Fans compleet in extase nadat HBO trailer van seizoen 2 van House of the Dragon dropt

Releasedatum House of the Dragon 2

Als je in de war raakt door al die ingewikkelde namen en familiebanden, maak je geen zorgen - de serie maakt duidelijk waar de strijdlijnen getrokken zijn - hoewel de trailer al tekenen van onenigheid binnen de teams laat zien. In een bijzonder gespannen moment in de trailer lijkt Matt Smith's Daemon Targaryen in conflict te zijn met Rhaenyra - zijn nicht en ook vrouw (ja, je leest het goed).

Fans van de serie zijn alleszins enorm enthousiast. Een fan schreef op X: "HBO levert altijd topkwaliteit als het op tv-series aankomt, gewoon goed geschreven, hoogwaardige tv. Wij zullen er zijn!” Iemand anders zei: “De koning van HBO is terug. Beste serie ooit!” Fans op de subreddit r/HouseOfTheDragon waren net zo enthousiast. Iemand reageerde: “HOLY F*CK, dat was spectaculair! Die laatste seconden... Wow! Ongelooflijke cinematografie en spanning! Ik kan niet wachten!" Wij ook niet! De serie is vanaf 16 juni te bekijken en zal bestaan uit acht afleveringen, en loopt dus zo de hele zomer door.

(Afbeeldingen: HBO)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties