Netflix haalt plots de stekker uit erg populaire fantasyserie: "Ik ben diep bedroefd" Film & TV
Netflix haalt plots de stekker uit erg populaire fantasyserie: "Ik ben diep bedroefd"
Film & TV

Netflix haalt plots de stekker uit erg populaire fantasyserie: "Ik ben diep bedroefd"

Netflix deelt teleurstellend nieuws voor de fans van 'Shadow and Bone'. Ondanks lovende kritieken voor de serie zal er geen derde seizoen verschijnen voor deze fantasyreeks.

'Shadow and Bone' maakte zijn debuut in 2021, gevolgd door het tweede seizoen later dat jaar. Ondanks de positieve ontvangst van het eerste seizoen en de goede beoordelingen, heeft Netflix besloten de serie niet voort te zetten.

Lage kijkcijfers

Het besluit werd mede beïnvloed door een aanzienlijk lagere kijkersaantallen voor het tweede seizoen in vergelijking met het eerste. De serie, gebaseerd op de gelijknamige boekentrilogie van auteur Leigh Bardugo, heeft fans en zelfs de auteur zelf diep bedroefd achtergelaten.

Reactie auteur

Leigh Bardugo deelde haar gevoelens op Instagram: "Het nieuws raakt mij hard. Ik ben diep bedroefd en teleurgesteld, maar ik probeer ook vast te houden aan mijn dankbaarheid. De meeste auteurs krijgen nooit een bewerking van hun werk te zien."

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties