Releasedatum bekend van tweede seizoen House of the Dragon, en het belooft nóg beter te worden Film & TV
Releasedatum bekend van tweede seizoen House of the Dragon, en het belooft nóg beter te worden
Film & TV

Releasedatum bekend van tweede seizoen House of the Dragon, en het belooft nóg beter te worden

Maak je klaar om opnieuw ondergedompeld te worden in de wereld van intriges, draken en de strijd om de IJzeren Troon, want House of the Dragon Seizoen 2 staat gepland voor juni 2024! HBO heeft eindelijk de langverwachte datum onthuld waarop we opnieuw kunnen genieten van de tumultueuze geschiedenis van de Targaryens, en de verwachtingen zijn heel hoog.

Herinner je je nog de spanning tijdens het eerste seizoen? Bereid je voor op nog meer meeslepende verhalen die zich zo'n 200 jaar vóór de gebeurtenissen van 'Game of Thrones' afspelen. Gebaseerd op George R.R. Martin's 'Fire & Blood' duiken we dieper in de rijke geschiedenis van de Targaryen-dynastie. We bevinden ons ongeveer 100 jaar na de eenwording van de Zeven Koninkrijken, en de Targaryens worstelen nog steeds om hun greep op de macht te behouden.

Releasedatum bekend van tweede seizoen House of the Dragon, en het belooft nóg beter te worden

Episch vervolg op de ongelooflijke saga van House of the Dragon

Met nieuwe personages, oude vetes en draken die krachtiger zijn dan ooit, belooft 'House of the Dragon' Seizoen 2 een episch vervolg te worden op een al onvergetelijke saga. Na het succes van het eerste seizoen, dat liep van augustus tot oktober 2022, heeft HBO niet geaarzeld om ons opnieuw mee te nemen naar het door oorlog verscheurde Westeros. Het team achter de serie belooft ons een seizoen vol rijke verhalen en complexe personages, zoals we gewend zijn van de wereld van George R.R. Martin.

Juni 2024 kan niet snel genoeg komen. Met J.B. Perrette van Warner Bros. Discovery die de lanceringsdatum bevestigde, is het officieel tijd om de countdown te beginnen!

(Afbeeldingen: HBO)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties