Squid Game maakt zijn comeback: eerste trailer van gloednieuwe Netflix-serie Film & TV
Squid Game maakt zijn comeback: eerste trailer van gloednieuwe Netflix-serie
Film & TV

Squid Game maakt zijn comeback: eerste trailer van gloednieuwe Netflix-serie

De hitserie ‘Squid Game’ was een heuse hype in 2021 en is een van de grootste Netflixsuccessen ooit. Ondertussen werd er al een tweede seizoen aangekondigd, en nu deelde Netflix ook de eerste echte trailer van de nieuwe realityshow die gebaseerd is op de reeks: Squid Game: The Challenge’.

Hierin volgen we 456 mensen die met elkaar de strijd aangaan voor een waanzinnige hoofdprijs van 4,56 miljoen dollar. De deelnemers komen uit alle hoeken van de wereld en nemen deel aan verschillende spelletjes en opdrachten die geïnspireerd zijn op het eerste seizoen van de hitreeks. Er zijn ook nieuwe spelletjes, die misschien ook in het tweede seizoen van Squid Game zullen verschijnen.

Nu al controverse

“Hoewel de realityversie van ‘Squid Game’ geen kwestie van leven of dood is, staat er nog steeds veel op het spel. 456 spelers zullen strijden om 4,56 miljoen dollar te winnen, de grootste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv,” klinkt het. “Door middel van een reeks spelletjes wordt elke speler tot het uiterste gedreven en gedwongen om zich af te vragen hoe ver ze willen gaan om te winnen, met opportunistische allianties, moordende strategieën en verraad als gevolg.”

De serie is pas vanaf 22 november te streamen op Netflix, maar zorgt nu al voor de nodige controverse. Variety meldde destijds dat er allerlei problemen opdoken tijdens de opnames, zoals deelnemers die op de set in elkaar zakten door koude en vermoeidheid. Dat belooft dus! Hieronder kun je alvast wat opwarmen met de trailer...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties