Alles wat je moet weten over Xenoblade Chronicles 3 in één uitgebreide video

Om in de gaten te houden

Nintendo heeft vandaag een Direct-presentatie gehouden die helemaal in het teken stond van de aankomende JRPG Xenoblade Chronicles 3.

Tijdens de presentatie is er een gloednieuwe story trailer vrijgegeven. Dat is de eerste video hieronder. Voor de geïnteresseerden, is ook de volledige presentatie bijgevoegd, dat is de tweede video hieronder.

Tijdens de presentatie is veel bekendgemaakt over de game. Zo gaat deze game niet over twee personages zoals Xenoblade Chronicles 2, maar over een groep van zes. Deze hebben allemaal unieke wapens, skills en persoonlijkheden. Een zevende personage is ook toe te voegen aan je party, deze kan je vrij wisselen en ontgrendel je door het verhaal te spelen.

Verder hebben we een heleboel locaties gezien in de presentatie met wilde leven. Enkele monsters verschijnen alleen op bepaalde tijden van een dag.

Daarnaast is combat getoond die behoorlijk diepe mechanics hebben. Alle personages in je party hebben een rol. Aanvallen zijn te combineren en geheel nieuw is fusies tussen twee personages voor een super personage. Deze kan je overigens ook naar wens upgraden.

Xenoblade Chronicles 3 krijgt een season pass met een prijskaartje van €29,99. Fans kunnen items, outfits, nieuwe quests en nieuwe verhaallijnen verwachten. De roadmap is als volgt:

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass

Xenoblade Chronicles 3 verschijnt op 29 juli 2022 exclusief voor de Nintendo Switch.

Je kan Xenoblade Chronicles 3 hier kopen.