Assassin’s Creed Codenaam Red wat zich afspeelt in het oude Japan verschijnt naar verluidt in 2024 games
Assassin’s Creed Codenaam Red wat zich afspeelt in het oude Japan verschijnt naar verluidt in 2024
games

Assassin’s Creed Codenaam Red wat zich afspeelt in het oude Japan verschijnt naar verluidt in 2024

Bekende insider en leaker Tom Henderson van de website Insider Gaming, heeft weer eens nieuws over een project binnen Ubisoft. Henderson krijgt regelmatig nieuws over projecten binnen Ubisoft die later correct blijken.

Zo kwam Henderson met correcte informatie over Far Cry, Splinter Cell, The Crew 2, Skull and Bones en Assassin’s Creed. Van laatstgenoemde heeft Henderson nu een update voor ons. Dit jaar verschijnt Assassin’s Creed Mirage, maar meer Assassin’s Creed-games zijn in ontwikkeling bij Ubisoft. Eén daarvan is Assassin’s Creed Codename Red.

Assassin’s Creed Codename Red speelt zich af in het oude Japan. In de teaser trailer kregen we een shinobi (ninja) te zien, maar blijkbaar zijn er twee hoofdpersonen net als in Assassin’s Creed Syndicate. De tweede hoofdpersoon zou een Afrikaanse vluchteling zijn. Stealth is een belangrijk onderdeel van de game waarbij er is gekeken naar Ubisoft’s eigen Splinter Cell-games. Als Assassin moet je nu gebruikmaken van schaduwen en je bewust zijn van het licht. Het is mogelijk om lichten te doven en objecten in de wereld kunnen kapotgemaakt worden in Assassin’s Creed Codename Red.

Het wordt wel weer een RPG zoals Assassin’s Creed Valhalla, Assassin’s Creed Odyssey en Assassin’s Creed Origins. Vijanden hebben dus levels, wapens hebben een bepaalde damage output en gear is gedeeld in common, rare, epic en legendary. De game zou intern gepland staan voor een lancering in 2024, mogelijk precies een jaartje na de release van Assassin’s Creed Mirage.

Officieel heeft Ubisoft deze informatie niet bekendgemaakt over Assassin’s Creed Codename Red. Ook is er nog niet gesprokken over een releasedatum. Hoewel vaak correct, is het aangeraden om het gerucht van Henderson vooralsnog te nemen met een korreltje zout.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties