Call of Duty 2024 heet mogelijk Black Ops Gulf War games
Call of Duty 2024 heet mogelijk Black Ops Gulf War
games

Call of Duty 2024 heet mogelijk Black Ops Gulf War

Hoewel Call of Duty: Modern Warfare nog maar enkele weken uit is, zijn er nu al eerste details gelekt van de volgende game in de franchise die gepland staat voor eind 2024.

Volgens de websites Insider Gaming en Windows Central, wordt de volgende Call of Duty-game, een nieuwe game in de populaire Black Ops-serie. Ontwikkelaar Treyarch zou aan het roer staan van dit project, de studio achter Call of Duty: Black Ops: Cold War. Interne documenten die zijn bemachtigt door Insider Gaming en Windows Central zouden spreken van Black Ops 6. Of dit ook de definitieve titel van de game gaat zijn, moet nog blijken.

Black Ops 6 zou zich afspelen tijdens de Golf Oorlog in de jaren 90. Aangezien de vorige game Call of Duty Black Ops: Cold War werd genoemd, is de kans daarom groot dat de volgende game Call of Duty Black Ops: Gulf War gaat heten. Net als voorgaande games gaat deze game draaien om shadow military operations. De Golf Oorlog is de grootste militaire operatie geweest na de Tweede Wereldoorlog. De Verenigde Staten, Engeland, Egypte en Saudi Arabië hebben troepen gestuurd naar Irak nadat Irak onder leiding van Saddam Hoessein een aanval opende op Kuwait. De Golf Oorlog staat ook bekend om de grootste tank battles uit de geschiedenis. In de campagne van de nieuwe Call of Duty, gaan we volgens de bronnen van de twee websites, het conflict vanuit meerdere perspectieven meemaken.

Net als Call of Duty: Modern Warfare 3 zou Activision van plan zijn om fan favoriete maps uit het verleden te remasteren voor de multiplayer van Black Ops 6. De maps Grind en WMD gaan onder andere terugkeren. Zombie-modus gaat ook terugkeren met traditioneel rondes en progressie.

Black Ops 6 zou intern gepland staan voor een release in de winter van 2024. Activision zou overwegen om Early Access voor de mensen die hebben vooruitbesteld niet met een paar dagen, maar enkele weken beschikbaar te maken. Spelers kunnen dan veel eerder al aan de slag met de campagne en zombies.

Officieel hebben Activision en ontwikkelaar Treyarch een nieuwe Call of Duty Black Ops-game nog niet aangekondigd. Neem het gerucht van Insider Gaming en Windows Central vooralsnog met een korreltje zout.

Eerder kwam Bloomberg al met het gerucht dat de volgende Call of Duty, enkel gaat verschijnen voor de PC, PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X. Indien de Nintendo Switch 2 verschijnt in 2024, komt de nieuwe Black Ops zeer waarschijnlijk ook uit op de nieuwe Nintendo-console.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties