Cloud en zijn vrienden op jacht naar Sephiroth in de prachtige nieuwe trailer van Final Fantasy VII Rebirth games
Cloud en zijn vrienden op jacht naar Sephiroth in de prachtige nieuwe trailer van Final Fantasy VII Rebirth
games

Cloud en zijn vrienden op jacht naar Sephiroth in de prachtige nieuwe trailer van Final Fantasy VII Rebirth

Square-Enix heeft een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende game Final Fantasy VII Rebirth.

De nieuwe trailer bevat beelden wat direct is opgenomen van een PlayStation 5-systeem. Final Fantasy VII Rebirth is het vervolg op Final Fantasy VII Remake, een game die tot nu toe 7 miljoen keer is verkocht. Deze game wordt geen remake meer genoemd, omdat het een eigen pad op gaat. De gebeurtenissen aan het einde van FF7 Remake, hebben als het ware gezorgd voor een nieuwe timeline. Zo zie je in de trailer hieronder bijvoorbeeld het personage Zack Fair, een persoon die in de originele Final Fantasy VII er niet is.

In Final Fantasy VII Rebirth gaan Cloud, Tifa, Aerith, Barret, Yuffie en Red XIII op pad om te jagen op Sephiroth, de grote schurk die over de wereld wil heersen. Sephiroth wordt ook wel de engel met één vleugel genoemd. In deze game kunnen spelers aanvallen van bondgenoten combineren voor nog krachtigere aanvallen. Cloud kan met ieder personage een band creëren. Er is verder meer een nadruk op het verkennen van de wereld en er zijn heel veel mini-games. Tetsuya Nomura belooft een verhaal met veel meer drama. Hoewel het hier gaat om een vervolg, kunnen mensen die de eerste game niet hebben gespeeld ook dit verhaal begrijpen. Een re-cap van de gebeurtenissen tot nu toe zal in de game aanwezig zijn. Volgens Tetsuya Nomura bevat deze tweede game genoeg content voor 100 uur speelplezier.

Final Fantasy VII Rebirth heeft nu ook een releasedatum gekregen. De game staat gepland voor lancering op 29 februari 2024 voor de PlayStation 5. De game is in ieder geval drie maanden exclusief op Sony’s console. Daarna krijgt Square-Enix de mogelijkheid om de game ook uit te brengen op andere platforms.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties