COD-fans worden gek: nieuwste Call of Duty is eindelijk onthuld met verbluffende trailer

Eentje om in de gaten te houden

Uitgever Activision heeft gisterenavond Call of Duty: Vanguard uit de doeken gedaan met de onderstaande reveal trailer. Deze nieuwe COD wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games, de makers van Call of Duty: WWII. Net als die game speelt Vanguard zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Waar de oorlog centraal stond in Call of Duty: WWII, draait Call of Duty: Vanguard om de personages. Tijdens het verhaal maak je kennis met de eerste generatie speciale eenheden. De single player campagne gaat langs alle fronten van de Tweede Wereldoorlog.

Destructie in Call of Duty

Nieuw in deze game is destructie waaronder de verwoesting van muren. Spelers kunnen in de singleplayer en multiplayer, bijvoorbeeld houten muren kapotmaken om nieuwe doorgangen te creëren. Sledgehammer Games komt op release met maar liefst 20 maps voor traditioneel multiplayer. Ook is er een nieuwe modus genaamd Champion Hill, die later zal worden onthuld. Zombies keren trouwens ook terug in deze game.

Call of Duty: Vanguard is vanaf 5 november 2021 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en de Xbox Series S. Wie de game koopt op een PS4 of Xbox one, kan upgraden naar de next-gen-versie voor €9,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published.