De game die je nu moet kopen: ‘holy f*ck’-game Resident Evil Village is niet voor broekschijters

Niet voor gevoelige zieltjes

Mei is best een goede maand voor gamers met een paar veelbelovende games. Er is echter maar één spel waar iedereen de komende weken over zal praten en dat is Resident Evil: Village. Een game die absoluut niet voor gevoelige zieltjes of hartpatiënten is.

Resident Evil: Village is een ‘holy fuck’-game

We mogen het eigenlijk niet verklappen, maar wij zijn al enkele dagen aan de slag met deze Resident Evil-game en ‘holy fuck’ willen we al zeggen. Je kruipt in de huid van Chris Redfield die op zoek gaat zijn ontvoerde dochter en daardoor een bezoekje brengt aan de ‘village’. Zeggen dat dit een geflipt dorp is met de meest angstaanjagende dingen is natuurlijk een understatement.

Daar loopt ook ergens de gigantische Lady Dimitrescu die misschien een beetje sexy is, maar eigenlijk vooral verdomd eng. Ze heeft haar eigen kasteeltje waar je liever eigenlijk niet komt, maar daar dachten de makers natuurlijk anders over. Verwacht je aan een intrigerend verhaal met een heerlijk horror-sausje.

Jawel, deze Resident Evil: Village gaat een must-have worden voor de horror-liefhebbers en is vanaf vrijdag beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One en Xbox Series.

Bestel nu al de ‘Day One Edition’ van Resident Evil Village en krijg vrijdag gratis extra’s

Indien je de game nu al vooruitbestelt bij Bol.com dan krijg je hem niet enkel op vrijdag in je brievenbus, maar krijg je ook nog allemaal gratis extra’s. Deze krijg je niet meer als je de game pas later koopt, maar geldt dus enkel voor gamers die deze Resident Evil: Village nu al kopen.

  • Extra set gratis handgun en shotgun ammo
  • Een gratis health pack
  • Een uniek pistool die je kreeg aan het einde van de vorige Resident Evil (dit wapen is uniek, krijg je niet in de game tenzij je een pre-order hebt geplaatst)
  • Mr. Raccoon cosmetics voor je wapens

Je kan de Day 1 Edition van Resident Evil: Village hier kopen.

Deze zal dan op de releasedag (7 mei) in jouw brievenbus liggen.

Je hebt daarnaast ook nog een waanzinnige collector’s edition, maar deze is enkel voor de die-hard fans.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments