De Slayer is terug met een schild en een draak in de eerste trailer van DOOM: The Dark Ages games
De Slayer is terug met een schild en een draak in de eerste trailer van DOOM: The Dark Ages
games

De Slayer is terug met een schild en een draak in de eerste trailer van DOOM: The Dark Ages

Net als Gears of War: Emergency Day, gaat ook id Software naar het verleden in plaats van het heden. De nieuwe game DOOM: The Dark Ages is een prequel op de voorgaande games. Net als de geweldige DOOM Eternal, lijkt dit een hele brute first person shooter te gaan worden.

Hieronder is de onthullingstrailer van DOOM: The Dark Ages te bekijken. Ontwikkelaar id Software maakt voor deze game gebruik van de nieuwste versie van de idTech engine. De graphics zijn duidelijk mooier geworden, met name de belichtingen en aandacht voor kleine details op vijanden. Zo zie je per schot, schade op het vlees van vijanden. Over wapens gesproken, de DOOM Slayer beschikt hier over een wapen die waves van bullets schiet om grote hoeveelheden vijanden in één keer weg te maaien. De Slayer heeft nu ook extra verdediging in de vorm van een schild. Deze kan hij gebruiken om aanvallen van vijanden te blokkeren, maar het schild kan ook opgeladen worden om het als wapen te gebruiken. Volgens id Software heeft deze game een grotere focus op close combat voor intense gevechten tegen dodelijke demonen.

DOOM: The Dark Ages is een prequel op DOOM 2016 en DOOM Eternal. Voordat de Slayer een held was, was hij een moordwapen van koningen en goden. In deze game kom je te weten hoe hij een held is geworden en de grootste vrees van demonen.

DOOM: The Dark Ages staat gepland voor lancering in 2025 voor de PC, PlayStation 5, Xbox Series S en de Xbox Series X. De game wordt ook vanaf de dag van release speelbaar voor leden van Xbox Game Pass.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties