Deze gloednieuwe GTA IV ‘remaster’ is een natte droom voor Grand Theft Auto-fans

Nostalgie in een nieuw jasje

Er doen al heel wat hardnekkige geruchten de ronde dat Rockstar volop bezig is met de ontwikkeling van Grand Theft Auto VI. Het ziet er echter naar uit dat we nog heel wat jaren geduld gaan moeten hebben voor we daadwerkelijk met het spel aan de slag kunnen.

Grand Theft Auto IV met fel verbeterde graphics

Indien je toch nog eens een portie GTA wil en je bent ondertussen Grand Theft Auto V helemaal kotsbeu dan moet je onderstaande ‘remaster’-versie van GTA IV misschien binnenkort eens uitproberen. Het origineel verscheen in 2008 en hoewel het toenmalig een fantastische game was, kan je helaas niet zeggen dat Liberty City uit GTA IV op een goede manier verouderd is.

De game met Niko Bellic in de hoofdrol heeft dankzij deze gloednieuwe iCEnhancer mod een flinke upgrade gekregen. Deze iCEnhancer 4 & RevIVe Mod is een fel verbeterde versie van de oudere mod en heeft nieuwe, grafische effecten zoals mooier water, reflecties, verbeterde nacht schaduwen en zelfs gloednieuwe bomen. Het resultaat kan je in onderstaande video bekijken en is waanzinnig.

De maker is nog volop bezig met deze mod voor de PC-versie van GTA IV en er is momenteel nog geen releasedatum. We kunnen met bovenstaande beelden in ieder geval wel al dromen van een ‘remaster’-versie van GTA IV voor PS5 en Xbox Series. Het lijkt ons een goudmijn voor Rockstar en fans zouden compleet wild worden.

Een trailer met bewegende beelden van deze GTA IV Remaster kan je hier bekijken.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments