Deze prachtige Midnight Black en Cosmic Red-varianten van de PS5-controller zijn nu tijdelijk te koop

Snel zijn is de boodschap

Meer dan een half jaar na de release van de PlayStation 5, komt Sony eindelijk met nieuwe kleurenopties voor de geavanceerde DualSense-controller.

Vanaf 18 juni 2021 kunnen gamers kiezen uit twee prachtige nieuwe kleurenopties namelijk Midnight Black en Cosmic Red. Deze controllers zijn vanaf vandaag vooruit te bestellen. Let wel, net als de PS5-console of de Pulse 3D headset, zijn de voorraden zeer beperkt.

DualSense Midnight Black

De zwarte PS5-controller is misschien wel de meest gevraagde optie van de community. Sinds de PlayStation 2 zijn alle standaard-controllers zwart geweest maar op de PlayStation 5 is dat wit geworden. Veel gamers willen toch een zwarte controller en nu geeft Sony iedereen deze optie. De Midnight Black PS5 DualSense-controller is helemaal zwart. Alleen de iconen op de knoppen zijn in het wit gedaan.

Je kan de PlayStation 5 Midnight Black DualSense-controller hier kopen.

Dualsense Cosmic Red

Voor de mensen die iets anders en unieks zoeken, komt Sony met de Cosmic Red optie voor de PlayStation 5 DualSense-controller. Deze controller heeft wel een dual color-design. Het stukje met het PlayStation-logo en de analoge sticks is in het zwart, terwijl de rest van de controller een opvallende rode kleur heeft. Ook hier zijn de iconen op de knoppen in het wit gedaan.

Je kan de PlayStation 5 Cosmic Red DualSense-controller hier kopen.

DualSense Wit

De standaardkleur van de PlayStation 5 is voor de verandering niet in het zwart gedaan maar in het wit. De witte PlayStation 5 DualSense-controller is ook bijzonder mooi. Bovendien was deze controller een lange tijd helemaal uitverkocht. Nu is de witte PS5-controller weer op voorraad.

Je kan de PlayStation 5 DualSense-controller in de kleur wit hier kopen.

Zo ben je zeker van je PlayStation 5-console bij Bol.com

Het makkelijkste naar onze mening blijft dus wel Bol. Zorg dus dat je via Bol.com een alert hebt aanstaan voor deze pagina en zet ook een alert aan op de pagina voor de PS5 Digital Edition indien je deze editie eventueel zou willen. Als je deze waarschuwing hebt aanstaan, krijg je dus onmiddellijk een mail wanneer zij nieuwe PS5-consoles online zetten.

Wees er wel snel bij, want vorige keer waren alle consoles verkocht 4 minuten nadat dit mailtje werd uitgestuurd. Zonder je alert aan te zetten op die pagina wordt het dus een heel moeilijk verhaal.

DualSense
DualSense
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments