EA werkt naar verluidt aan een The Mandalorian-game games
EA werkt naar verluidt aan een The Mandalorian-game
games

EA werkt naar verluidt aan een The Mandalorian-game

Sinds de release van The Mandalorian op Dinsney+, roepen Star Wars-fans om een videogame. The Mandalorian zou perfect werken als een videogame, aangezien bijna iedere episode als het ware een quest is.

Bekende insider en leaker Tom Henderson van de website Insider Gaming, heeft van anonieme bronnen binnen Electronic Arts en Respawn Entertainment te horen gekregen dat er gewerkt wordt aan een game gebaseerd op de Disney+ hit serie The Mandalorian.

Respawn Entertainment, de studio achter Star Wars Jedi Fallen Order en Star Wars Jedi Survivor zou aan dit project werken. In de game moet je als een Mandalorian bounty Hunter je targets, dood of levend zien in handen zien te krijgen. Onduidelijk is of het hier gaat om dezelfde Mandalorian als in de Disney+ serie of een geheel nieuwe hoofdpersoon.

The Mandalorian van Respawn Entertainment gaat volgens de bronnen van Insider Gaming, een first person shooter worden, met veel gameplay elementen die we kennen uit Respawn’s eigen Titanfall-games. Zo wordt mobiliteit heel belangrijk. De hoofdpersoon kan springen, dashen, klauteren en beschikt over een jetpack. Dit wordt een pure single player game net als Star Wars Jedi Survivor, maar de game is nog in een vroege ontwikkelfase en een jaar of twee van ons verwijderd.

Een andere bekende insider Jeff Grubb van de website Giant Bomb, zegt dat het gerucht van Henderson klopt en dat The Mandalorian-game behoorlijk stylish gaat zijn in presentatie en art.

Officieel hebben Disney, Lucasfilm Games, Electronic Arts of Respawn Entertainment nog geen The Mandalorian-game aangekondigd. Neem het gerucht van Tom Henderson vooralsnog met een korreltje zout.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties