Het coolste speelgoed/game ooit? Speel Mario Kart echt letterlijk in je eigen woonkamer

Pure nostalgie in een nieuw jasje

Bij Nintendo proberen ze altijd origineel uit de hoek te komen en het publiek te verbazen met iets nieuw en verfrissend. Voor hun nieuwste Mario Kart-game voor Nintendo Switch komen ze nu ook met een geniaal concept dat ongetwijfeld een goudmijn zal zijn.

Mario Kart op je eigen circuits in je eigen woonkamer

Nintendo kondigde zonet namelijk Mario Kart Live: Home Circuit aan. Deze game combineert echte speelgoed auto’s met een videogame. In Mario Kart Live: Home Circuit bestuur je fysieke karts besturen maar met effecten van de Mario Kart-game.

Hiernaast kan je doormiddel van 4 ‘poorten’ in je eigen woonkamer/tuin/slaapkamer of waar dan ook jouw eigen circuit bouwen die je ook in de game zal zien. De karts hebben namelijk een camera en jij kan dan exact zien wat er gebeurt op je Nintendo Switch scherm.

Terwijl jij aan het racen bent op je Switch zie je de wagentjes dus ook daadwerkelijk in je woonkamer racen. Net zoals in de vorige Mario Kart kan je hier ook gebruik maken van power ups en in dit geval stopt de auto van je vrienden eventjes.

Je zal met vier vrienden tegelijkertijd kunnen racen (naast nog een stuk meer digitale tegenstanders natuurlijk). De game zal op 18 oktober 2020 verschijnen en een prijskaartje krijgen van €99,99.

Een boeiende trailer waarin je ziet hoe dit exact werkt, kan je hier bekijken.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments