Mega leak bij Rockstar Games, heel veel gameplaybeelden van GTA 6 zijn gelekt! games
Mega leak bij Rockstar Games, heel veel gameplaybeelden van GTA 6 zijn gelekt!
games

Mega leak bij Rockstar Games, heel veel gameplaybeelden van GTA 6 zijn gelekt!

Heel veel weten we niet van GTA 6 behalve dat het in ontwikkeling is. Via leaks weten we dat er mogelijk twee hoofdpersonen zijn, een broer en een zus. Het verhaal zou zich afspelen in een moderne Vice City.

Het is nog altijd wachten op de allereerste trailer van GTA 6, maar vandaag zijn er mogelijk heel veel pre alpha beelden gelekt. Een gebruiker genaamd teapotuberhacker heeft op GTAForums rond de honderd pre alpha gameplay video’s geplaatst in een zip file. De game heeft blijkbaar codenaam Americas6.

Enkele van deze video’s zijn nu ook verschenen op YouTube en sociale media, waaronder de beroving van een restaurant door een vrouwelijke personage (in lijn met de leaks over een vrouwelijke hoofdpersoon). Volgens Teapotuberhacker heet de man Jason en de vrouw Lucia. De beelden hieronder tonen handelingsopties wanneer een pistool op iemand wordt gericht.

GTA 6 heeft nog geen releasedatum, maar volgens de bronnen van de website Bloomberg verschijnt de game op zijn vroegst in 2024.

UPDATE: Bloomberg game journalist Jason Schreier zegt dat de leak echt lijkt en alles overeenkomt met wat hij heeft gehoord over de game zoals twee hoofdpersonen en Vice City, zie tweet hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties