Na tien jaar wachten is het eindelijk zover, dit is de verbluffende eerste trailer van GTA 6 games
Na tien jaar wachten is het eindelijk zover, dit is de verbluffende eerste trailer van GTA 6
games

Na tien jaar wachten is het eindelijk zover, dit is de verbluffende eerste trailer van GTA 6

Het is tien jaar sinds de lancering van GTA V en vandaag is het eindelijk tijd voor de onthulling van de langverwachte nieuwe deel in de zeer populaire franchise. Het plan was om de onthullingstrailer van GTA 6 vandaag om 15:00 uur lokale tijd vrij te geven, maar de trailer werd ineens gelekt op sociale media door enkele Crypto Bros die de trailer vermoedelijk hebben gehackt via de database van YouTube. Rockstar Games heeft daarom maar besloten om de onthullingstrailer van GTA 6, uren voor de geplande tijd officieel vrij te geven.

Hieronder is de behoorlijk indrukwekkende onthullingstrailer van GTA 6 te bekijken. De sfeervolle trailer speelt op de achtergrond “Love is a Long Road” door Tom Petty. De trailer laat veel wapens, auto’s, feestende mensen, romantiek, heists en meer zien. Met name de indrukwekkende graphics, gezichtsanimaties, belichting en kleine details zijn duidelijk een enorme stap vooruit vergeleken met Rockstar’s voorgaande games namelijk GTA V en Red Dead Redemption 2. Het is niet duidelijk van welk platform de beelden uit de trailer zijn opgenomen.

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Na tien jaar wachten is het eindelijk zover, dit is de verbluffende eerste trailer van GTA 6

GTA 6 speelt zich af in een moderne Vice City, dezelfde stad waar GTA Vice City heeft plaatsgevonden. Vice City is geïnspireerd door de Amerikaanse stad Miami. De game heeft twee hoofdpersonages namelijk een man en een vrouw. De man heet Jason en de vrouwelijke hoofdpersoon heet Lucia. Zij lijkt een criminele verleden te hebben aangezien ze een gps-band voor gevangenen lijkt te dragen op haar enkel (zie key art). Hiermee kan de politie, zo’n persoon altijd in de gaten houden en ervoor zorgen dat niet naar het buitenland gevlucht kan worden.

Misschien het teleurstellende nieuws voor fans is dat GTA 6 niet gepland staat voor het jaar 2024 maar 2025. Aan het einde van de trailer wordt de release window van 2025 genoemd. Fans moeten dus iets langer dan een jaar geduld hebben voordat de opvolger van de best verkopende premium game aller tijden (GTA V) in de winkels komt te liggen. Rockstar heeft nog niet bekendgemaakt op welke platforms GTA 6 uit gaat komen.

Bekijk hieronder de onthullingstrailer van GTA 6.


#

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties