Nog altijd hopeloos op zoek naar een PlayStation 5? In deze winkels kan je de consoles binnenkort weer vinden

De aanhouder wint

Een PlayStation 5 kopen is heel lastig want niet alleen is er een pandemie gaande, maar de productie heeft ook nog steeds te kampen met vertragingen van onderdelen. Sony kan 6 maanden na de release dus nog altijd niet de grote vraag bijbenen

Volgens de website Techtastic, de website die zich in het verleden betrouwbaar heeft bewezen, zijn er heel recent weer nieuwe voorraden aan PS5-consoles geleverd aan retailers in verschillende Europese landen.

Nieuwe kansen voor pechvogels

Volgens de bronnen van Techtastic, heeft Amazon Duitsland op 14 april een levering gehad van Sony. In het verleden kregen Amazon Nederland, Amazon Spanje, Amazon Italië en Frankrijk, een week later ook leveringen. Dat is deze week, dus als Nederlander (of Belg) hou alle Amazon PS5-pagina’s goed in de gaten.

Van bol.com heeft Techtastic geen nieuwe informatie ontvangen. De laatste levering die bekend is, heeft in maart plaatsgevonden, dus de kans dat ze daar binnenkort weer PS5-consoles gaat verkopen, wordt iedere dag groter. Zij blijven immers de grootste retailer en krijgen ook steeds de meeste consoles. Het beste wat je kan doen, is je aanmelden voor een email alert op de productpagina. Je ontvangt dan van Bol.com direct een mail als de productpagina’s zijn bijgewerkt en je een bestelling kan doen.

Game Mania is mission impossible, bij Media Markt kan je wel succes hebben

Bij Game Mania zijn ze nog altijd een enorme reserveringslijst aan het afwerken en dat gaat nog wel een tijdje duren. Dus op die winkels moet je eerlijkheidshalve niet snel hopen voor een console als je nog niet op de lijst daar staat.

Hetzelfde geldt in theorie voor Media Markt, maar alsmaar vaker hoor je daar verhalen van filialen die voor korte tijd even 10 tot 20 PS5-consoles in hun rekken hebben liggen. Dit is vooral bij de kleinere Media Markt-winkels het geval die altijd heel snel hun reserveringslijst afwerken. Wekelijks even bellen naar enkele Media Markten of even binnenspringen en je hebt misschien volgende week al een PlayStation 5. Aangezien je geen voorschot moet geven, is jezelf op zo’n lijst zetten ook altijd heel interessant.

Ook bij het Dreamland en Fnac is dit vaak het geval. Sommige filialen hebben ook daar kleine reserveringslijsten waardoor ze regelmatig de ‘overschot’ van hun consoles gewoon in de winkelrekken leggen. Al zijn deze bijna altijd helemaal uitverkocht na amper 24 uur.

Zo ben je zeker van je PS5 bij Bol.com

Het makkelijkste naar onze mening blijft dus wel Bol. Zorg dus dat je via Bol.com een alert hebt aanstaan voor deze pagina en zet ook een alert aan op de pagina voor de PS5 Digital Edition indien je deze editie eventueel zou willen. Als je deze waarschuwing hebt aanstaan, krijg je dus onmiddellijk een mail wanneer zij nieuwe PS5-consoles online zetten.

Wees er wel snel bij, want vorige keer waren alle consoles verkocht 4 minuten nadat dit mailtje werd uitgestuurd. Zonder je alert aan te zetten op die pagina wordt het dus een heel moeilijk verhaal.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments