Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD zijn voorzien van een releasedatum games
Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD zijn voorzien van een releasedatum
games

Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD zijn voorzien van een releasedatum

Nintendo heeft Mario Day (MAR 10) gevierd met de aankondiging van de releasedatums van de games Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD.

De aankondiging is gedaan met de onderstaande video waar de enige echte Shigeru Miyamoto de releasedatums heeft gedeeld van Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi’s Mansion 2 HD voor de Nintendo Switch. Deze games werden afgelopen jaar aangekondigd, maar worden nu voorzien van een releasedatum.

Als eerst verschijnt Paper Mario: The Thousand-Year Door in de maand mei, om precies te zijn 23 mei 2024. Dit is een remake van de geprezen Nintendo GameCube-game uit 2004. De Nintendo Switch-versie is helemaal opgepoetst met moderne graphics en is voorzien van quality of life-verbeteringen.

Dan een maandje later in juni verschijnt Luigi’s Mansion 2 HD. Dit is een remake van Luigi’s Mansion 2 die in het jaar 2013 verscheen voor de Nintendo 3DS. De Nintendo Switch-versie krijgt verbeterde graphics en ondersteuning voor 4-player co-op. Het origineel is in bepaalde landen bekend als Luigi’s Mansion: Dark Moon. Luigi’s Mansion 2 HD verschijnt op 27 juni 2024 exclusief voor de Nintendo Switch.

Luigi’s Mansion 2 HD voor de Nintendo Switch in de maand juni, heeft Nintendo geen andere first party-game in de planning staan. Naar verluidt is Nintendo al bezig met het opbouwen van een sterke launch line-up voor de opvolger van de Nintendo Switch-console die volgens geruchten in de het eerste kwartaal van 2025 in de winkels gaat verschijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties