Sublieme horrorgame Resident Evil Village heeft nu al een 18+ NSFW mod

Wat is het eerste dat gamers doen met Resident Evil Village

Resident Evil Village ligt nog maar sinds gisteren in de winkelrekken en er zijn nu al mods beschikbaar. Dat kan bijna enkel maar als een spel immens populair is natuurlijk. Wij speelden de game reeds en schreven al dat een geweldige aanrader is onze review en beloonden deze Resident Evil-game dan ook met een gigantisch hoge score.

Er is nu al een NSFW-mod

Voor de PC-versie zijn er nu al enkele mods beschikbaar, maar degene waar nu het meest over gezegd en geschreven wordt is de naaktmod. Verrassend genoeg is het niet de 4 meter lange Lady Dimitrescu die je met deze mod naakt kan zien, maar haar vier knettergekke dochters.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat dit gebeurt, maar deze is al sinds gisteren beschikbaar en dat is ontzettend snel. Het eerste wat sommige mensen dus deden toen ze de game in handen hadden was een naaktmod maken van deze ‘horror-vrouwen’.

Wanneer je de mod installeert zijn de borsten van deze dames constant ontbloot. Gezien het een horror-game is, zouden we het nu persoonlijk niet echt ‘opwindend’ noemen. Veel gamers vinden het daarentegen blijkbaar wel de moeite want de mod werden al tienduizenden keren gedownload.

Een video van deze 18+ NSFW mod kan je hier bekijken.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments