Deze twee geweldige Wereldoorlog II-games kan je volledig gratis spelen

Leuk voor het weekend

Door de lockdown kunnen we amper buiten. Misschien toch wat meer gamen dan? Heb je echter geen zin om onmiddellijk veel euro’s uit te geven? Dan hebben we wel een oplossing.

Er zijn namelijk heel wat geweldige free-to-play games. Spellen die gratis zijn om te spelen en de ontwikkelaar verdient geld door cosmetische items te verkopen. Deze niet kopen, zorgt er overigens niet voor dat de spelervaring minder is. De keuze is volledig aan jou.

Wij raden alvast twee oorlogsgames aan die je gratis kan spelen en absoluut de moeite zijn.

World of Warships

Altijd al willen vechten op zee? Dan moet je misschien eens World of Warships uitproberen. In deze game neem je het online op tegen anderen, maar krijg je een machtig oorlogsschip tot je beschikking. Toch iets heel anders dan de gemiddelde oorlogsgame.

In World of Warships beleef je uitgebreide zeegevechten met schepen van de laatste 80 jaar. Er zijn ook verschillende game modi waardoor je toch genoeg variatie hebt. Je aanmelden is overigens poepsimpel. Dit kan je doen met je mailadres of gewoon je Facebook-account.

Je kan hier gratis een account voor World of Warships account aanmaken en deze downloaden.

Indien je eerste scherm in het Frans is, kan je dit heel snel rechts bovenaan naar Nederlands of Engels aanpassen.

World of Tanks

Eén van de populairste free-to-play games ooit is World of Tanks. In deze game neem je het op tegen anderen in een Wereldoorlog II-tank. Iets compleet anders dus als de gewoonlijke WO II-shooters.

Met al meer dan 180 miljoen spelers kan je ook spreken van een gigantisch succes en gewoon een heel verslavende game. De maps zien er fantastisch uit en zijn behoorlijk groot overigens. Er zijn ook meerdere modi en maar liefst 500 (!) tanks waardoor de verveling niet snel zal toeslaan. Je aanmelden is overigens poepsimpel. Dit kan je doen met je mailadres of gewoon je Facebook-account.

Je kan hier gratis een account voor World of Tanks account aanmaken en deze downloaden.

Indien je eerste scherm in het Frans is, kan je dit heel snel na de eerste klik onderaan naar Nederlands of Engels aanpassen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments