4 mannen onthullen hoe waanzinnig een ‘prostaat orgasme’ voelt en waarom het beter is dan ‘een penis orgasme’

Volgens kenners moet elke man dit ooit is gevoeld hebben

De meeste mensen willen natuurlijk de meest waanzinnige, seksuele ervaringen die mogelijk zijn. Zogenaamde ‘anal play’ is echter niet iets waar elke man voor openstaat. Er heerst, vooral bij heteroseksuele mannen, nog altijd een zeer groot taboe rond.

Mannen die reeds meerdere prostaatorgasmes hadden door middel van seks of speciale anale seksspeeltjes omschrijven deze orgasmes compleet anders dan de zogenaamde ‘penis orgasmes’. Aangezien heel wat heren dit eigenlijk nog nooit hebben gevoeld, is het wellicht interessant om enkele heren aan het woord te laten die echt weten wat het is.

Het bekende Mens Health vroeg aan 10 mannen om hun ervaring te omschrijven en te vertellen waarom een prostaatorgasme zo waanzinnig voelt:

Fred (25) – Veel intenser dan een ‘penis orgasme’

“De eerste keer dat ik een prostaatorgasme had, was op een moment waarbij ik het totaal niet verwachtte. Het voelde alsof mijn voeten op een prettige manier in brand stonden en dat gevoel kreeg ik vervolgens in heel mijn lichaam”

This image has an empty alt attribute; its file name is Schermafbeelding-2021-01-10-om-17.23.14-1-800x448.jpg

“Deze orgasmes zijn veel intenser. Penis orgasmes zijn veel sneller en voelen lang niet zo goed als dit. Ik vind beide fantastisch, maar ‘gewoon’ klaarkomen is een snelle en aangename bevrijding, maar een prostaatorgasme is zoveel intenser en duurt veel langer.”

“Soms ejaculeer ik tijdens een prostaatorgasme, maar ik ‘schiet’ zeker niet altijd. En als dat gebeurt, merk ik het amper. Ik raad mannen die niets iets in hun kont willen dan ook aan omdat stigma te vergeten. Maar geloof me vrij, eens je dit gevoeld hebt, wil je niet meer zonder.

Marcus (33) – Een interne explosie die je over heel je lichaam voelt

“Het voelt hemels. Bij mijn eerste keer was ik zo verbaasd dat zoveel sensatie en gevoel in mijn hele lichaam mogelijk was. Prostaatorgasmes zijn eerder interne explosies die je hele lichaam laten bibberen. Op geen enkele manier te vergelijken met de ‘normale’ orgasmes die de meeste mannen enkel maar ervaren.”

“Ik weet dat sommige mannen niet per se ejaculeren tijdens een prostaatorgasme. Ik kom echter gigantisch hard klaar. Wanneer mijn prostaat gestimuleerd wordt, spuit ik plots een gigantische ‘fontein’ wat ik anders nooit heb.”

Evan (31) – Ik had mijn eerste prostaatorgasme met een vibrator

“Mijn allereerste prostaatorgasme heb ik gekregen na het gebruiken van een geweldige prostraatvibrator. Het werkte echt fenomenaal. Het speeltje zorgde ervoor dat ik al heel snel tot klaarkomen kwam zonder ooit mijn penis aan te raken. Na vervolgens één keer te trekken, schoot ik ontzettend hard.”

“Ik voel een prostaatorgasme eigenlijk in bijna mijn hele lichaam. Ik voel het ook in mijn benen en mijn borst. Terwijl bij het ‘gewone’ orgasme voel ik het enkel maar in mijn penis. Ik ejaculeer meestal wel tijdens een prostaatorgasme, maar ik heb dus ontdekt dat ik ook kan klaarkomen zonder te ‘spuiten’.

This image has an empty alt attribute; its file name is Schermafbeelding-2021-01-10-om-17.19.24-800x380.jpg

“Ik heb het gevoel dat heteroseksuele mannen nog altijd bang zijn om dingen in hun achterwerk te stoppen door sociale druk van de maatschappij. Ze moeten echter naar een prostaat kijken als een belangrijk deel om hun lichaam seksueel te verkennen.”

Ryan (25) – Zo waanzinnig dat ik soms spier krampen heb

De eerste keer dat ik realiseerde dat ik prostaatorgasmes geweldig vind, was toen ik 16 jaar was. Ik heb mijn eerste prostraatvibrator toen gekocht en nu 9 jaar later is het gewoon een veel gebruikt speeltje in mijn seksleven.

“Een prostaatorgasme is waanzinnig en zo veel meer intenser. Als ik klaarkom via mijn prostaat dan voelt het gewoon oncontroleerbaar. Soms voelt het zelfs zo intens dat ik achteraf wat spier verkrampingen heb omdat het zo intense voelde.”

Het is dus duidelijk dat sommige heren een zeer grote fan zijn van het prostaatorgasme. Bovenstaande mannen zweren er echter bij en raden aan om als heteroseksuele man het taboe hier rond te vergeten en het gewoon is te proberen.

Ben je nu stiekem ook nieuwsgierig om te ontdekken hoe dit voelt? Hier zie je de populairste en meest verkocht prostraat vibrators waarmee je dus heel makkelijk ervaren een prostaatorgasme kan ervaren.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments