Actrice Gwyneth Paltrow komt na haar vaginakaars nu met een ‘unieke’ vibrator

Het is weer eens wat anders

Gwyneth Paltrow is ondertussen alweer 48 jaar en we kennen haar voornamelijk van de Iron Man en Avengers-film. Naast haar acteer jobs verdiept ze zich ook nog in heel andere zaken. Zo lanceerde ze enkele jaren geleden al een kaars die blijkbaar de geur had van haar eigen vagina en heeft ze ook al heel wat succesvolle kookboeken op de markt gebracht..

Gwyneth is op seksueel gebied trouwens nooit op haar mondje gevallen. Zo praatte ze altijd al open over haar seksleven en gaf ze in het verleden zelfs al zeer uitgebreide tips om anale seks te hebben. Deze keer heeft ze weer een gloednieuw product gelanceerd.

Gwyneth wil taboe uit de wereld helpen met eigen vibrator

Zo heeft ze haar eigen vibrator op de markt gebracht die door het leven gaat onder de naam ‘Goop’. Gwyneth wil dat haar seksspeeltje zich onderscheidt van de concurrenten omdat deze ten eerste aan beide kanten kan vibreren, maar tegelijkertijd vindt ze het ook belangrijk dat deze er subtiel uitziet en je deze op je nachtkastje kan leggen zonder dat iemand door heeft dat het eigenlijk een vibrator is.

“Ik wou een vibrator maken die er niet hyperseksueel uitziet en die je op je nachtkastje kan leggen zonder dat je jezelf ervoor moet schamen. Speeltjes vandaag de dag zien er te vaak uit dat alsof je ze uit een seksshop hebt gekocht. Ik wil met speeltjes zoals dit dat het stigma rond seksspeeltjes verdwijnt.”

Voor de nieuwsgierigen: het speeltje is bij ons helaas nog niet verkrijgbaar en was trouwens ook al op sneltempo volledig uitverkocht, maar niet getreurd als je op zoek bent naar een gloednieuwe en kwaliteitsvolle vibrator.

Er is namelijk ook heel gelijkaardig speelgoedje op de markt, maak kennis met deze ‘Personal Messager’ van het merk Eva. Een fluisterstille vibrator die lyrische reviews krijgt en er eigenlijk ook helemaal niet uitziet alsof het een seksspeeltje is. Deze is trouwens waterdicht, heeft maar liefst 20 massagepatronen en zou bijna een 100% orgasme garantie hebben bij de dames.

Naast dat deze ‘Personal Massager’ geprezen wordt voor zijn strakke design en kwaliteit, vibreert dit speeltje daarnaast ook langs beide kanten als je dat prefereert, net zoals deze van Gwyneth dus. Kers op de taart is dat deze eigenlijk ook te koop is voor een echte spotprijs terwijl de concurrent van de 48-jarige actrice dan weer zo’n 90 euro kost, wat zeker niet weinig is.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments