Amy vertelt waarom ze enkel van bil wil gaan met getrouwde mannen en affaires heerlijk vindt (foto's) LIFESTYLE
Amy vertelt waarom ze enkel van bil wil gaan met getrouwde mannen en affaires heerlijk vindt (foto's)
LIFESTYLE

Amy vertelt waarom ze enkel van bil wil gaan met getrouwde mannen en affaires heerlijk vindt (foto's)

De naam Amy Kupps zal misschien wel een belletje doen rinkelen. Dit Amerikaanse OnlyFans-model ging enkele maanden viraal toen ze doodleuk vertelde dat ze veel te knap is om een job te vinden omdat HR-managers blijkbaar al een bobbel in hun broek hebben wanneer ze Amy zien. Vandaag is Amy er weer met een nieuwe opvallende onthulling.

'Ik vind getrouwde mannen opwindend'

Zo vertelde de 32-jarige brunette dat ze liefst enkel maar seks heeft met getrouwde mannen: "Getrouwde mannen zijn op zoek naar iets om een leegte in hun relatie op te vullen. Ze zoeken iets wat ze niet bij hun huidige partner vinden dat is ontzettend opwindend voor mij. Ik ben gek op het idee dat ik hun ultieme seksuele fantasie ben als minnares."

"Een ander voordeel is dat wanneer mannen reeds getrouwd zijn dat ik de saaie dingen er niet moet bij nemen. Ik ben zelf ooit getrouwd geweest en ik heb geen zin meer om te discussiëren over facturen te betalen en wie de afwas moet doen of de vuilnis zal buiten zetten."

Hoewel Amy bedriegen op zichzelf niet per se goedkeurt, vindt ze dat het soms een noodzakelijk kwaad is: "Ik denk niet dat iemand zijn partner moet bedriegen, maar soms is het gewoon op. De getrouwde mannen waar ik seks mee heb, klagen soms tegen mij over hun vrouw. Ik geef hen dan vaak het advies dat wanneer hun relatie zo ongezond is dat hij haar bedriegt dat het ook ok is om verder te kijken in het leven."

'Heerlijk om hen te laten bedriegen en cadeautjes te krijgen'

Amy spreekt zich ook wel een beetje tegen want ze vertelt dat ze vooral de kick van mannen hun vrouwen te laten bedriegen geweldig vindt. Het feit dat ze dan ook nog eens constant cadeautjes krijgt van deze getrouwde heren vindt ze ook een heerlijke bonus.

"Ik krijg een gigantische adrenaline rush omdat mannen bereid zijn om hun huwelijk te riskeren omdat ze stiekem met mij willen afspreken. Hun gezicht zien wanneer ik kom opdagen of wanneer ze op een parking op mij aan het wachten zijn voor een vluggertje tijdens hun middagpauze is ontzettend opwindend."

"Er zijn ook nog andere voordelen. Zo verwennen getrouwde mannen mij veel meer dan single heren. Ik krijg gigantisch veel cadeaus zoals handtassen, juwelen, cadeaubonnen en nog zoveel meer. Mijn kapper, manicures en zelfs mijn botox behandelingen worden soms betaald."

Voor haar vriendinnen heeft Amy nog wel goed nieuws. Zo duikt ze blijkbaar met elke getrouwde man in bed die maar wil, maar van de echtgenoten van haar vriendinnen blijft ze af. Oef zeg! "Ik zou nooit iets doen met een man van één van mijn vriendinnen. Ik heb namelijk echt geen zin in dat drama."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties