Barbecuen als een baas: deze BBQ-sets zijn een must-have voor elke man

Als je gaat barbecuen, doe het dan goed

Het is nu het perfecte weer om te barbecuen en honderduizenden Vlamingen zullen ongetwijfeld hun BBQ aanzetten in de komende dagen. Hoewel bijna iedereen al een barbecue heeft, laat het materiaal vaak te wensen over.

Nochtans zijn er heel wat geweldige BBQ-sets die de barbecue-ervaring een stuk leuker en aangenamer kunnen maken. In deze sets zitten bijna altijd het perfecte en vooral zeer kwalitatief materiaal dat je nodig hebt. Wij sommen enkele sets op die elke man zou moeten hebben.

Overigens ook het perfecte cadeau voor iedereen dat wel eens graag een BBQ aansteekt.

Homey’s – Grilla BBQ set

Deze zeer stijlvolle BBQ set bevat bijna alles wat je nodig hebt. De set bestaat uit een 3-delige luxe messenset met een BBQ schort en een handige grillmat. Deze grillmat zorgt ervoor dat je BBQ gerecht altijd makkelijk van de grill af kan halen.

Het geheel zit verpakt in een stijlvolle koker zodat het ook een super leuke set is om cadeau te geven. Het deksel van de koker kunt u daarnaast ook nog gebruiken als hamburgerpers! De prachtige schort zorgt ook nog eens dat je er ook geweldig uitziet tijdens het grillen.

Je kan de Homey’s – Grilla BBQ set hier kopen.

25-delige Saveur Royal BBQ Gereedschap Set met Silicone BBQ Handschoen

Maak je barbecue pas echt beter met deze 25-delige BBQ-gereedschapset. Deze set bevat letterlijk alle kookgerei die je nodig. Denk hierbij aan een vork, spatel, opscheplepel, een tang, maïshouders, spiesen, steakmessen en zelfs veelzijdige kurkentrekker.

Met de extra BBQ handschoen van Saveur Royal ben je ook altijd tegen de hitte beschermd en kan je eens zo makkelijk te werk gaan. Daarnaast heb je ook nog een hittebestendige siliconenborstel die perfect is voor het bedruipen het vlees.

Kers op de taart naast het bestek gereedschap, de handschoen en de siliconenborstel is de meegeleverde thermometer zodat je perfect wanneer je vlees volledig gaar is.

Je kan de Saveur Royal BBQ Gereedschap Set hier kopen.

Unieke BBQ Set met Vleesklauwen – Barbecuen als Wolverine

Deze barbecue set tracht zichzelf vooral te onderscheiden met de unieke ‘vleesklauwen’. Je kan je vlees volledig behandelen en prikken met deze klauwen die perfect tegen de warmte kunnen. Even de barbecue aansteken zoals Wolverine het dus zou doen.

Naast de unieke vleesklauwen krijg je ook nog meerdere herbruikbare grilmatten, een BBQ tang, een BBQ handschoen en een bakkwast.

Je kan de unieke BBQ Set met Vleesklauwen hier kopen.

Tuin Vuur Korf BBQ – Met Gereedschap Accessoires Set

Deze set is qua BBQ-gereedschap iets minder spectaculair als bovenstaande, maar hierbij krijg je wel een unieke barbecue. Deze 2-in-1 vuurkorf grill kan je zowel gewoon als gezellig vuurkorf gebruiken, maar ook als barbecue.

Je kan dus tijdens een avondje met je vrienden een vuurtje stoken en genieten van de warmte en tegelijkertijd kan je ook wat worstjes, hamburgers of ribbetjes grillen. Niet alleen handig dus als zomer-BBQ, maar eigenlijk ook de ideale barbecue voor tijdens de winter.

Naast de vuurkorf/BBQ zelf bevat de set ook nog een tang, vork, spatel en aspook. Het BBQ gereedschap is gemaakt van duurzaam roestvrij staal en met een houten handvat voor extra comfort extra tijdens het barbecuen.

Je kan de Tuin Vuur Korf BBQ – Met Gereedschap Accessoires Set hier kopen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments